Supervisorer til selvpodning på SOSU Nord søges

Vil du være med til at gøre en forskel i bekæmpelsen af COVID-19?

 

Som led i bekæmpelsen af COVID-19 skal SOSU Nord skabe rammerne for, at vores elever, kursister og ansatte på skolen kan tage hurtigtests for COVID-19. Elever og ansatte tager selv testen, men vi har brug for supervisorer, som kan hjælpe med vejledning og instruktion samt overvåge, at testningen sker på den rigtige måde. 

 

Som supervisor forventes du desuden at medvirke til registrering af testresultater i Sundhedsstyrelsens database.

 

Du skal være indstillet på, at jobbet kan ændre sig løbende i henhold til de officielle udmeldinger om COVID-19 og nye testmuligheder.

Jobbet foregår på flere lokationer i Region Nordjylland, men med primært ansættelsessted på SOSU Nord i Aalborg.

 

Ansættelsen er tidsbegrænset, og varer så længe ordningen omkring hurtigtests for COVID-19 på ungdomsuddannelsesinstitutionerne kører. Beslutninger omkring periode for ordningen træffes på nationalt niveau.

 

Vi tilbyder

 

Kvalifikationer og oplæring
Vi forventer ikke, at du har en specifik uddannelse, men det kan være en fordel, hvis du har en sundhedsfaglig profil eller erfaringer fra området.

Du vil få en grundig oplæring både i opgaverne og i at sikre din egen og elevers, kursisters og ansattes sikkerhed under arbejdets udførelse. Du vil skulle bruge nødvendige værnemidler, herunder bl.a. kirurgisk mundbind og engangshandsker, som bliver stillet til rådighed.

Du vil indgå i et team på cirka 5 – 6 medarbejdere, der alle arbejder med forebyggelse af COVID-19 på SOSU Nord.

 

 

Vi leder efter supervisorer, som

 

Ansættelsesvilkår
Ansættelse vil ske løbende, og på timelønsbasis.

 

Ansættelsen ophører uden yderligere varsel, når supervisoropgaven i forbindelse med test for COVID-19 på SOSU Nord bortfalder - forventeligt omkring juli måned 2021. Beslutning om bortfald af opgaven sker på nationalt niveau.

Du skal være indforstået med, at vi ved ansættelse indhenter børne- og straffeattest.

 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til uddannelsesleder Karina Krage på mail: kakr@sosunord.dk.

 

Sådan søger du

Synes du ovenstående lyder som en spændende udfordring, glæder vi os til at høre fra dig.

 

Send os din ansøgning, CV og bilag via skolens hjemmeside: www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Hvis du har opholds-/arbejdstilladelse, skal denne vedhæftes.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Fakta om SOSU Nord

SOSU Nord er én af landets største social- og sundhedsskoler med over 200 medarbejdere og ca. 12.000 årlige elever/kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og velkvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission, at uddanne til velfærd i praksis, og vores vision og ambition er at uddanne fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere

Du kan læse mere om vores skole på www.sosunord.dk