VEU-teamet søger eksterne undervisere til timelærerbank

Hvorfor søger du jobbet

VEU-teamet varetager undervisning indenfor voksen- og efteruddannelsesområdet.

Hos os kan du møde kursister fra et meget bredt område. Det drejer sig om både længerevarende forløb og om korte kurser. Alt sammen for såvel ledige/ufaglærte som for færdiguddannede social – og sundhedshjælpere, social – og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter.

Du kan læse om de enkelte uddannelser og kurserne på skolens hjemmeside.

Vi har brug for timelærere med en bred faglig viden og erfaring i forhold til konkrete fagområder, som samtidig har erfaring med undervisning af voksne. Du skal som minimum have en uddannelse svarende til bachelorniveau, gerne suppleret med en pædagogisk diplomuddannelse eller lignende.

Da vi har såvel udbudte som bestilte kurser, varierer de kompetencer vi har brug for, hvorfor vi forbeholder os ret til, kun at godkende de ansøgere der matcher VEU-teamets behov.

Løn og ansættelsesforhold

Der aflønnes efter finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning.

Vi har ikke mulighed for at garantere et ugentligt timeantal, da vores behov for eksterne timelærere er varierende afhængig af efterspørgslen på efteruddannelse.

Yderligere oplysninger

Henvendelse til Maybritt Skak Pedersen pr. mail: masp@sosunord.dk eller tlf.: 31647355

Sådan søger du

Du bedes indsende en ansøgning, vedlagt relevante uddannelsesbeviser, dit CV samt et stamkort. Stamkortet finder du i højre side.

Du skal søge via skolens elektroniske ansøgningssystem. Det gør du ved at klikke på knappen ”Søg jobbet” herunder.

Når du har sendt din ansøgning vedlagt relevante bilag, modtager du under alle omstændigheder et svar. Hvis din ansøgning godkendes, oprettes du i vores timelærerbank og vil derefter kunne kontaktes af skolens koordinatorer, hvis vi får brug for dig til vores undervisning.