Social- og Sundhedsskolen Syd søger en administrativ medarbejder til elevadministrationen

Kan du se dig selv i en velfungerende elevadministration og har du lyst til at spille en vigtig rolle i korrekt registrering og håndtering af elevsager - så er det måske dig, vi søger?

 

Vi tilbyder

Vi har et stimulerende og afvekslende arbejdsmiljø på en skole i udvikling, og et fællesskab med engagerede kolleger med vidt forskellige baggrunde. Du bliver en del af det teknisk-administrative team, og har dit daglige arbejde på et fælleskontor med erfarne og gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med sociale aktiviteter, og en varieret og udfordrende hverdag med skiftende arbejdsmængde. Hos os er du en aktiv del af hele organisationen, og vi vil gerne høre din mening og dine ideer.

 

Om stillingen

Jobbet er, i samarbejde med dine kollegaer, at løse opgaverne i elevadministrationen. Du vil få et selvstændigt ansvarsområde og skal kunne arbejde selvstændigt med administrationen på bl.a. Grundforløb og Pædagogisk Assistent, herunder også administration af EUX Velfærd. Du skal sætte en ære i at varetage opgaven på en solid, sikker og selvstændig måde, imens du også tænker løsninger på tværs. Den tætte sparring og det gode samarbejde finder du både på fælleskontoret og med de øvrige nære samarbejdspartnere på området.

 

Om dig

 

Om os
Social- og Sundhedsskolen Syd er en selvejende erhvervsuddannelsesinstitution under staten med 115 ansatte. Vi tilbyder en række uddannelser indenfor sundhed, pædagogik og velfærdsteknologi, og en nystartet gymnasial uddannelse. Desuden varetager vi en lang række før-uddannelsesaktiviteter og kurser, og indgår i en række udviklingsprojekter.

 

Vi arbejder med strategiske mål, der kan mærkes i skolens hverdag og helt ud til borgeren: Læring og innovation, Digitalisering og teknologi, Sundhed og fællesskaber samt Bæredygtighed. På SOSU Syd har vi en vision om at uddanne elitepraktikere – de bedste inden for deres felt – i et attraktivt og nytænkende læringsmiljø.

 

For at kunne lykkes med det har vi brug for en velfungerende administration, der kan drive og strukturere de administrative processer og opgaver, så skolens mange undervisningsforløb fungerer.

SOSU Syd er en dynamisk organisation, hvor ikke kun elever og kursister lærer, men hvor vi som skole også lærer og udvikler os gennem videndeling, åbenhed og ordentlighed. På SOSU Syd er der fleksibilitet og medindflydelse i det daglige arbejde. Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor vi udvikler, udveksler og afprøver nye ideer i forhold til opgaveløsningen, og hvor faglig sparring prioriteres højt.

Læs mere om skolen på www.sosu-syd.dk

 

Løn og ansættelsesforhold:

Der er tale om en fast stilling på 30 timer ugentligt, med ansættelse pr. 1. august 2023.

Arbejdstiden planlægges fleksibelt indenfor tidsrummet 7-17, med hensyntagen til den konkrete opgave, og ansættelse sker med en flekstidsaftale.

 

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Vær opmærksom på vi indhenter referencer og børneattest ved ansættelse.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist:

Du sender din ansøgning med relevante bilag elektronisk via skolens hjemmeside senest torsdag den 8. juni 2023 kl. 23.59.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 16. juni 2023.

 

Vil du vide mere:

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Ressourcechef Lene Geertsen på lge@sosu-syd.dk eller mobil 40 48 23 03.