Social- og Sundhedsskolen Syd søger en barselsvikar til HR-administration og lønbogholderi

Har du lyst til at spille en vigtig rolle i, at HR-administration og lønbogholderi kører planmæssigt, så er det måske dig, vi søger?  

 

Vi tilbyder

Vi har et godt og afvekslende arbejdsmiljø på en skole i udvikling og et fællesskab med engagerede kolleger med vidt forskellige baggrunde. Du indgår i det teknisk-administrative team, og har dit daglige arbejde på et fælleskontor med erfarne og motiverede kollegaer. Du bliver en del af en arbejdsplads med sociale aktiviteter, og du får en varieret og udfordrende hverdag med skiftende arbejdsmængde. Hos os er du en aktiv del af hele organisationen, og vi vil gerne høre din mening og dine ideer.

 

Om dig

Vi forventer du har indsigt i HR-tænkning og har erfaring med en vifte af HR-administrative opgaver, fx lønindplacering, ansættelsesbreve, ferie- og orlovsregler, lønadministration, elektronisk administration af personalesager, administration ifm. rekruttering og lignende. Måske har du din erfaring fra en anden skole eller en anden offentlig organisation, men det vigtigste er, at du er fortrolig med tankegangen.

 

Derudover vil vi lægge vægt på følgende:

 

Om stillingen

Dine opgaver bliver bl.a.:

Om os
Social- og Sundhedsskolen Syd er en selvejende erhvervsuddannelsesinstitution under staten med 115 ansatte. Vi tilbyder en række uddannelser indenfor sundhed, pædagogik og velfærdsteknologi, og en nystartet gymnasial uddannelse. Desuden varetager vi en lang række før-uddannelsesaktiviteter og kurser, og indgår i en række udviklingsprojekter.

 

Vi arbejder med strategiske mål, der kan mærkes i skolens hverdag og helt ud til borgeren: Læring og innovation, Digitalisering og teknologi, Sundhed og fællesskaber samt Bæredygtighed. På SOSU Syd har vi en vision om at uddanne elitepraktikere – de bedste inden for deres felt – i et attraktivt og nytænkende læringsmiljø.

 

For at kunne lykkes med det har vi brug for en velfungerende administration, der kan drive og strukturere de administrative processer og opgaver, så skolens mange undervisningsforløb fungerer.

 

SOSU Syd er en dynamisk organisation, hvor ikke kun elever og kursister lærer, men hvor vi som skole også lærer og udvikler os gennem videndeling, åbenhed og ordentlighed. På SOSU Syd er der fleksibilitet og medindflydelse i det daglige arbejde. Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor vi udvikler, udveksler og afprøver nye ideer i forhold til opgaveløsningen, og hvor faglig sparring prioriteres højt.

 

Læs mere om skolen på www.sosu-syd.dk

 

Løn og ansættelsesforhold:

Stillingen er et barselsvikariat på 32 timer, eller efter aftale, og med start pr. 1. september 2023.

 

Arbejdstiden planlægges fleksibelt indenfor tidsrummet 7-17, med hensyntagen til den konkrete opgave. Ansættelse sker med en flekstidsaftale, og hjemmearbejde vil være en mulighed når du er kommet grundigt ind i opgaven.

 

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Vær opmærksom på vi indhenter referencer og børneattest ved ansættelse.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist:

Du sender din ansøgning med relevante bilag elektronisk via skolens hjemmeside senest torsdag den 8. juni 2023 kl. 23.59.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag den 19. juni 2023.

 

Vil du vide mere:

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Ressourcechef Lene Geertsen på lge@sosu-syd.dk eller mobil 40 48 23 03.