IT Center Nord søger en ny kollega til alsidigt udviklerjob

IT Center Nord er et administrativt fællesskab som driver alle aspekter af IT for uddannelsesinstitutioner i Danmark. ITCN har til formål at sikre drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes IT. Vi er p.t. godt 60 medarbejdere, der arbejder sammen om at løse opgaven.

 

ITCN består af fire afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Udviklingsafdelingen og Driftsafdelingen. Du bliver en del af Udviklingsafdelingen, hvor du kommer til at arbejde med en bred vifte af udviklingsopgaver, behovsafklaring og kravsspecificering for skolerne i ITCN. Udviklingsafdelingen har både udviklere i Aalborg og i vores afdeling i Ballerup. Den ledige stilling er med arbejdsplads i Aalborg.

 

Du vil primært arbejde ud fra en prioriteret opgaveliste, men skal også proaktivt kunne se muligheder og nye perspektiver på skolernes eksisterende it-landskab, og igennem disse udvikle idéer og produkter til at optimere forretningen med fokus på skolernes kerneværdi. Du er lyttende og har forståelse for andres behov, som du kan analysere og omsætte til resultater.

 

Som medarbejder i udviklingsafdelingen får du berøring med mange forskellige platforme og teknologier. Udvikling af hjemmesider i Umbraco, intranet på SharePoint og integrationer til trediepartssystemer gennem webservices og API’er. Vi lever i en omskiftelig hverdag, hvor nye behov kan opstå pludseligt og det er nødvendigt at tilegne sig ny viden. Her er det vigtigt, at du arbejder nysgerrigt og undersøgende på løsningsmuligheder.

 

Du skal kunne arbejde selvstændigt på projekterne og anvende teamet til sparring på udfordringerne. Du skal kunne gå struktureret til opgaverne og afslutte dem til den aftalte deadline. Kontakt til både interne og eksterne kunder på projekterne forventes at ligge hos dig som medarbejder, hvor du tilgår de involverede parter både opsøgende og kontaktskabende.

 

Vores driftsmiljø er baseret på Microsoft-teknologier herunder Windows-servere med IIS og Microsoft SQL. Programmeringssproget er C# .NET.

 

Arbejdsopgaver for udviklingsmedarbejder:                            

Din baggrund:

Du har en relevant uddannelse eller erfaring med udgangspunkt i branchen. Vores udviklingsmiljø omfatter følgende teknologier, som det vil være en fordel, at du har arbejdet med eller har kendskab til: C#, HTML, CSS, jQuery, T-SQL, git, Umbraco MVC og javascript på højt niveau.

 

Vi ser gerne, at du:

Vi tilbyder:

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Vi arbejder løbende på at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

 

Ansættelse:

Ansættelse og aflønning sker på grundlag af kvalifikationer og efter aftale mellem HK-IT stat og finansministeriet.

I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest som kan hentes fra borger.dk vises på anmodning og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.

 

Tiltrædelse:

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2018.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 6. juni 2018.

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, afholdes 2. samtalerunde, inkl. personprofil, tirsdag den 12. juni 2018.

 

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingerne, kan oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder Jacob Strue på mobil nr. 2526 6609. Læs mere om afdelingen på www.itcn.dk  

 

Ansøgning:

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.itcn.dk under ”Ledige stillinger”. Klik på linket nederst i stillingsopslaget og vedhæft din ansøgning og et CV, inklusive referencer, senest den 30. maj 2018 kl. 12.00.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 

IT Center Nord

Øster Uttrup vej 1