Afdelingsleder til IT Center Nords udviklingsafdeling

Har du teknisk flair for udvikling og kan skabe gode relationer, så er her jobbet til dig!

 

IT Center Nord er et administrativt fællesskab, som driver alle aspekter af IT for uddannelsesinstitutioner i Danmark. IT Center Nord har til formål at sikre support, drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes IT. Vi er p.t. godt 60 medarbejdere, der arbejder sammen om at løse opgaven.

 

IT Center Nord består af fire afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Udviklingsafdeling og Driftsafdeling. Stillingen som afdelingsleder af udviklingsafdelingen er med arbejdsplads i Aalborg, hvor du skal lede et team bestående af 3 fastansatte og 1-2 lærlinge.

 

Dine arbejdsopgaver vil ud over ledelsesopgaven også omfatte løsning af programmeringsopgaver på en bred vifte af forskellige platforme og teknologier. Hjemmesider udvikles i Umbraco, intranet på SharePoint og øvrige projekter i C# med mulige integrationer til tredjepartssystemer gennem webservices og API’er.

 

Du skal som afdelingsleder kunne sætte retningen for afdelingens arbejde, udvikle de ansatte og kvalificere løsninger. Du har overblikket over igangværende opgaver og projekter og er kontaktperson til samarbejdsskolerne for afklaring af udviklingsønsker og udarbejdelse af kravsspecifikationer. Dit samarbejde med skolerne i IT Center Nord er baseret på dine tekniske kompetencer samt evnen til at perspektivere og udfordre eksisterende og nye løsninger. Kontakt til både interne og eksterne kunder på projekter forventes at ligge hos dig, hvor du tilgår de involverede parter både opsøgende og relationsskabende.

 

Du vil navigere i et miljø af kunder med meget forskellige behov og viden om tekniske muligheder, og skal kunne formidle afdelingens kompetencer til kunder på alle niveauer. Her er du lyttende og har forståelse for andres behov, som du kan analysere og omsætte til resultater.

 

Du vil indgå i lederteamet, som, ud over IT Center Nord’s direktør, består af lederne af de andre afdelinger. Her får du indflydelse på det strategiske arbejde med at udvikle og positionere IT Center Nord som den mest attraktive leverandør på markedet.

 

Din ledelsesopgave vil fylde en mindre del end dine tekniske opgaver qua afdelingens størrelse. Derfor forventer vi, at du har en relevant uddannelse eller erfaring med udgangspunkt i branchen. Det vil være en fordel, at du har arbejdet med eller har kendskab til: C#, HTML, CSS, jQuery, T-SQL, git, Umbraco MVC og javascript på højt niveau.

 

Dine arbejdsopgaver som afdelingsleder, vil blandt andet være:

Din profil
Vi ser gerne, at du:

Vi forventer, at du er god til at kommunikere både i tale og på skrift, at du har lyst til den ledelsesmæssige opgave samt kan motivere medarbejderne til at være selvkørende. Det er desuden en fordel, hvis du har en lederuddannelse og erfaring med ledelse.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Vi arbejder løbende på at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

 

Ansættelse:

Stillingen som afdelingsleder er på fuld tid.

Ansættelse og aflønning vil ske på tjenestemandslignende vilkår under foreningen af tekniske og administrative tjenestemænd (TAT) og indplacering vil ske i lønramme 34 plus tillæg i henhold til kvalifikationer.

I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest, som kan hentes fra borger.dk, vises på anmodning, og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.

 

Tiltrædelse:

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2018.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 23. august 2018.

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, vil der være personlighedstest med efterfølgende samtale om testresultatet tirsdag den 28. august 2018.

 

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingerne, kan oplysninger fås ved henvendelse til direktør Tage Pedersen på mobil nr. 2526 6113. Læs mere om afdelingen på www.IT Center Nord.dk  

 

Ansøgning:

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.IT Center Nord.dk under ”Ledige stillinger”. Klik på linket nederst i stillingsopslaget og vedhæft din ansøgning og et CV, inklusive referencer, senest torsdag den 16. august 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 

IT Center Nord

Øster Uttrup vej 1

9000 Aalborg