IT-Medarbejder til IT Center Nord Driftsafdeling

IT Center Nord (ITCN) søger 1 ny kollega til at understøtte vores fortsatte vækststrategi.

 

ITCN er et administrativt fællesskab som driver alle aspekter af IT for uddannelsesinstitutioner i Danmark. ITCN har til formål at sikre drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes IT. Vi er pt. godt 60 medarbejdere der arbejder sammen om at løse opgaven.

 

ITCN består af 4 afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Udviklingsafdelingen og Driftsafdelingen. Du bliver en del af Driftsafdelingen på 10 medarbejdere og vil indgå i den daglige drift og vedligeholdelse af servere, netværk, sikkerhed og backup med reference til afdelingsleder. Driftsafdelingen har primær arbejdsplads i Aalborg og da ITCN har en vision om at blive større, må du i perioder være indstillet på rejseaktivitet til vores uddannelsesinstitutioner såvel nye som eksisterende.

 

Driftsafdelingen arbejder primært ud fra en prioriteret opgaveliste og skemalagte begivenheder f.eks. planlagte opdateringer af systemerne. Vi samarbejder med de andre afdelinger i ITCN for at sikre en god brugeroplevelse samt at uddannelsesinstitutionernes IT-systemer altid er så stabile og sikre som muligt. Ved implementering af nye systemer, nye teknologier, eller af nye kunder, vil driftsafdelingen medvirke ved vurdering, planlægning og implementering.

 

Driftsmiljøet er primært baseret på Microsoft Windows og Microsoft teknologier, men vi har naturligvis et bredt udvalg af systemer, bl.a. MAC, Linux, MS SQL, SAN, VPN, System Center, Exchange, SharePoint, softwaredistribuering, økonomi- og elevadministrationssystemer, telefoni-, video- og konferencesystemer m.v. Løsninger forefindes både on-site v. ITCN samt i cloud løsninger.

 

ITCN vedligeholder og udbygger den samlede IT infrastruktur der p.t. består af ca. 350 centralt placerede servere, ca. 11.000 arbejdsstationer, 900 netværksenheder og 2.400 trådløse Access punkter fordelt på 58 forskellige adresser. I alt servicerer ITCN ca. 23.500 fuldtidselever og ca. 3.400 ansatte på uddannelsesinstitutionerne.

 

Arbejdsopgaver for driftsmedarbejder:

Din baggrund:
 

Vores nye medarbejder har en relevant uddannelse eller erfaring med udgangspunkt i branchen, f.eks: certificeringer inden for Microsoft serverprodukter og serveroperativsystemer, f.eks.: Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) eller Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE).

 

Vi ser desuden gerne, at du:

 
Vi tilbyder:

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Vi arbejder løbende på at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.
 
Ansættelse:

Ansættelse og aflønning sker på grundlag af kvalifikationer og efter aftale mellem HK-IT stat og finansministeriet.
I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest som kan hentes fra borger.dk vises på anmodning og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.
 
Tiltrædelse:

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, dog senest pr. 1. oktober 2018.
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 16. august 2018.

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, afholdes 2. samtalerunde, inkl. personprofil, fredag den 24. august 2018.

 

Yderligere oplysninger:

 

Vil du vide mere om stillingerne, kan oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder Jan G. Larsen på mobil nr. 2526 6510. Læs mere om afdelingen på www.itcn.dk  

 

Ansøgning:

 

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.itcn.dk under ”Ledige stillinger”. Klik på linket nederst i stillingsopslaget og vedhæft din ansøgning og et CV, inklusive referencer, senest fredag den 10. august 2018 kl. 12.00.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 

IT Center Nord

Øster Uttrup vej 1, 9000 Aalborg.