IT Center Nord søger it-lærling til driftsafdeling i Aalborg

Vi søger en lærling til vores driftsafdeling i Aalborg, og hvis du synes nedenstående lyder spændende, ser vi gerne en ansøgning fra dig.

 

IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab, som driver alle aspekter af it for uddannelsesinstitutioner i Danmark. ITCN har til formål at sikre drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes it. Vi er pt. godt 60 medarbejdere, der arbejder sammen om at løse opgaven.

 

ITCN består af 4 afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Udviklingsafdelingen og Driftsafdelingen. Du bliver en del af Driftsafdelingen på 10 medarbejdere og vil indgå i den daglige drift og vedligeholdelse af servere, netværk, sikkerhed og backup med reference til afdelingslederen. Driftsafdelingen har primær arbejdsplads i Aalborg.

 

Driftsafdelingen arbejder ud fra en prioriteret opgaveliste og skemalagte begivenheder f.eks. planlagte opdateringer af systemerne. Vi samarbejder med de andre afdelinger i ITCN for at sikre en god brugeroplevelse, samt at uddannelsesinstitutionernes it-systemer altid er så stabile og sikre som muligt. Ved implementering af nye systemer, nye teknologier eller af nye kunder, vil driftsafdelingen medvirke ved vurdering, planlægning og implementering.

 

Driftsmiljøet er primært baseret på Microsoft teknologier, men vi har naturligvis et bredt udvalg af systemer, bl.a. MS SQL, SAN, VPN, System Center, Exchange, SharePoint, MAC, Linux, softwaredistribuering, økonomi- og elevadministrationssystemer, telefoni-, video- og konferencesystemer m.v. Løsninger forefindes både on-site v. ITCN samt i cloud-løsninger.

 

ITCN vedligeholder og udbygger den samlede it-infrastruktur, der p.t. består af ca. 350 servere, ca. 11.000 arbejdsstationer, 1000 netværksenheder og 2.600 trådløse Access-punkter fordelt på 58 forskellige adresser. I alt servicerer ITCN ca. 23.500 fuldtidselever og ca. 3.400 ansatte på uddannelsesinstitutionerne.

 

Arbejdsopgaver for driftsafdelingen:

Du vil som it-lærling i Driftsafdelingen arbejde sammen med dine kollegaer i afdelingen om opgaver som f.eks.:

Din baggrund
Du kan som vores nye it-lærling have forskellige profiler, men vi ser gerne, at du:

Om dig

Vi tilbyder
Vi tilbyder en attraktiv læreplads, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed i et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

 

Ansættelse
Ansættelse og aflønning sker på grundlag af, hvor langt du er i din uddannelse og i henhold til gældende overenskomst for området.

I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest, som kan hentes fra borger.dk, vises på anmodning, og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.

 

Tiltrædelse
Lærlingestillingen ønskes besat 1. april 2020.

Ansættelsessamtaler holdes tirsdag den 17. marts 2020.

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, holdes 2. samtalerunde inkl. personprofil tirsdag den 24. marts 2020.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, kan oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder Jan G. Larsen på mobil nr. 2526 6510. Læs mere om afdelingen på www.itcn.dk 

 

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.itcn.dk under ”Ledige stillinger”. Klik på linket nederst i stillingsopslaget og vedhæft din ansøgning og et CV inklusive referencer senest fredag den 6. marts 2020 kl. 12.00.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 

IT Center Nord

Øster Uttrup vej 1, 9000 Aalborg.