IT Center Nord søger it-lærlinge til afdeling i København

Vi søger 1-2 nye it-supporter-lærlinge til IT Center Nord Kundeservice Øst i København.

 

IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab, som driver alle aspekter af it for flere uddannelsesinstitutioner i Danmark. ITCN har til formål at sikre drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes it. Vi er p.t. godt 60 medarbejdere, der arbejder sammen om at løse opgaven.

 

ITCN består af 4 afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Udviklingsafdelingen og Driftsafdelingen. Du bliver en del af Kundeservice Øst på 15 medarbejdere og vil indgå i den daglige support og service af brugere og systemer med reference til afdelingslederen. Kundeservice Øst har primær arbejdsplads på vores adresser i Københavnsområdet.

 

Kundeservice Øst samarbejder med de andre afdelinger i ITCN for at sikre en god brugeroplevelse, samt at uddannelsesinstitutionernes it-systemer altid er så stabile og sikre som muligt. Ved indførsel af nye systemer, nye teknologier eller implementering af nye kunder vil support-afdelingen medvirke ved implementering/support af sådanne tiltag.

 

Driftsmiljøet er primært baseret på Microsoft Windows og Microsoft-teknologier, men vi har naturligvis et bredt udvalg af systemer.

 

ITCN vedligeholder og udbygger den samlede it-infrastruktur, der p.t. består af ca. 350 servere, ca. 11.000 arbejdsstationer, 1000 netværksenheder og 2.600 trådløse Access-punkter fordelt på 58 forskellige adresser. I alt servicerer ITCN ca. 23.500 fuldtidselever og ca. 3.400 ansatte på uddannelsesinstitutionerne.

 

Arbejdsopgaver for it-medarbejdere ved Kundeservice Øst

Vores primære opgaver er at yde support face-to-face samt via telefon og mail/Helpdesk-system. Supporten omfatter fejlsøgning, rådgivning, konfiguration/installation samt opstilling, flytning og nedtagning af it-udstyr.

Desuden opfatter vores arbejdsopgaver:

Du vil få en alsidig uddannelse inden for:

Din baggrund
Vores elever kan have forskellige profiler, men vi ser gerne, at du:

Som person er du

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en attraktiv læreplads, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed i et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse alvorligt.

ITCN er karakteriseret ved teamspirit og personligt initiativ og sætter værdier som kvalitet, ansvar, dialog og udvikling højt. I det daglige er der plads til humor, og du kommer til at arbejde med kolleger som støtter op om din uddannelse.

 

Ansættelse
Ansættelse og aflønning sker på grundlag af, hvor langt du er i din uddannelse samt efter aftale for gældende overenskomst for uddannelsen.

I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest, som kan hentes fra borger.dk, vises på anmodning, og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.

Dit primære ansættelsessted bliver ITCN Øst, Stæhr Johansens Vej 7 på Frederiksberg, men du må forvente at skulle rundt på alle vores adresser i Storkøbenhavnsområdet i kortere eller længere perioder.

 

Tiltrædelse
Lærlingestillingerne ønskes besat 1. april 2020. Ansættelsessamtaler holdes tirsdag den 9. marts 2020.

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, holdes 2. samtalerunde inkl. personprofil mandag den 16. marts og tirsdag den 17. marts 2020.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, kan oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder Thomas B. Jensen på mobil nr. 25453130. Læs mere om ITCN på www.itcn.dk 

 

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.itcn.dk under ”Ledige stillinger”. Klik på linket nederst i stillingsopslaget og vedhæft din ansøgning og CV inklusive referencer senest d. 2. marts 2020 hvis du synes jobbet er noget for dig.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

IT Center Nord