IT Center Nord søger IT-supporter til afdelingen i København

Vi søger en IT-supporter til IT Center Nords ”Kundeservice Øst-afdeling”, som er placeret i Storkøbenhavn.

 

IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab som driver alle aspekter af IT for uddannelsesinstitutioner i Danmark. ITCN har til formål at sikre drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes IT.

 

ITCN består af 4 afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Udviklingsafdelingen og Driftsafdelingen. Vi er p.t. godt 60 medarbejdere i alt, der arbejder sammen om at løse opgaven.

Du bliver en del af Kundeservice Øst på 16 medarbejdere og vil indgå i den daglige support og service af brugere og systemer, med reference til afdelingslederen for Kundeservice Øst.

Kundeservice Øst har primær arbejdsplads på vores adresser i københavnsområdet.

I Kundeservice øst, yder vi support til følgende skoler: TEC, SOSU H, VUC Lyngby & Hotel- og restaurantskolen.

 

Kundeservice øst samarbejder med de andre afdelinger i ITCN for at sikre en god brugeroplevelse og sørge for, at uddannelsesinstitutionernes IT-systemer altid er så stabile og sikre som muligt. Ved indførsel af nye systemer, nye teknologier eller implementering af nye kunder vil support-afdelingen medvirke ved implementering/support af sådanne tiltag.

 

Driftsmiljøet er primært baseret på Microsoft Windows og Microsoft-teknologier, men vi har naturligvis et bredt udvalg af systemer. Løsninger forefindes både on-site v. ITCN samt i cloud.

 

ITCN vedligeholder og udbygger den samlede IT-infrastruktur, der p.t. består af ca. 350 centralt placerede servere, ca. 16.000 arbejdsstationer, 1000 netværksenheder og 2.600 trådløse Access-punkter fordelt på 67 forskellige adresser. I alt servicerer ITCN ca. 26.000 fuldtidselever og ca. 4100 ansatte på 14 medlemsskoler.

 

Arbejdsopgaver for IT-medarbejdere ved Kundeservice Øst

Dine primære opgaver vil bl.a. være at yde support face-to-face, via telefon og mail/Helpdesk-system. Supporten omfatter fejlsøgning, rådgivning, konfiguration/installation samt opstilling, flytning og nedtagning af IT-udstyr.

Desuden opfatter dine arbejdsopgaver:

Der er tale om et område i kraftig udvikling, hvorfor løbende forandringer/udvikling i opgaverne må påregnes.

 

Din baggrund
Vores nye medarbejdere kan have forskellige profiler, men vi ser gerne, at du:

Som person er du:

Vi tilbyder:
Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på din faglighed og dine menneskelige kvalifikationer. Vi arbejder løbende på at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

 

Ansættelse
Ansættelse og aflønning sker på grundlag af kvalifikationer og efter aftale mellem HK stat og finansministeriet.

I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest, som kan hentes fra borger.dk vises på anmodning, og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.

Aktuelt søger vi en fleksibel medarbejder, der styrker vores Kundeservice Øst-afdeling, og du skal derfor kunne møde på alle vores adresser i københavnsområdet.

 

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. april 2021 . Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 16. marts 2021.

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, afholdes 2. samtalerunde, inkl. Personprofil tirsdag den 23. marts 2021.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, kan oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder Thomas B. Jensen på mobil nr. 25453130. Læs mere om ITCN på www.itcn.dk 

 

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.itcn.dk under ”Ledige stillinger”. Klik på linket nederst i stillingsopslaget og vedhæft din ansøgning og et cv, inklusive referencer, senest onsdag den 10. marts kl. 12:00, hvis jobbet er noget for dig.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.