IT Center Nord søger studentermedhjælpere til udvikling af robotter

IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab, som driver alle aspekter af IT for flere uddannelsesinstitutioner i Danmark. I samarbejde med TECHCOLLEGE, som er en af Aalborgs største skoler, der uddanner både håndværkere, gymnasieelever og tilbyder efteruddannelse, er vi påbegyndt en rejse mod digital transformation, og et af disse projekter er automatisering af en række administrative arbejdsgange. Er du et kvikt analytisk hoved med hang til robotter, så læs videre. 

 

En række af de administrative opgaver på TECHCOLLEGE er i dag præget af at være manuelt krævende men standardiserede, altså er dét det samme, vi gør hver gang. Dermed er det oplagt at få processen gennemgået med henblik på automatisering gennem RPA, i daglig tale robotter. TECHCOLLEGE har i dag enkelte processer automatiseret, men det er ambitionen at implementere i gennemsnit én ny robot om måneden over det kommende år. IT Center Nord og TECHCOLLEGE er klar, men vi mangler dig til at hjælpe med at udvikle og implementere robotterne.  

 

Som studentermedhjælper vil du være med i processerne omkring automatisering af processer fra start til slut. Både kortlægning af processer, designe RPA-løsning og teste robotten, inden den frigives. Du vil med andre ord blive en essentiel del af implementeringen af robotteknologi, hvor du i et samspil med konsulenter og øvrige medarbejdere vil få en nøglerolle i at omforme manuelle arbejdsgange til automatiserede processer. 

 

Det robotteknologiske udviklingsteam er lille men dynamisk, og du vil selv kunne få afgørende indflydelse på indholdet af dit arbejde. Du får kompetente og entusiastiske medarbejdere omkring dig, som i et stærkt fællesskab vil understøtte TECHCOLLEGE og IT Center Nords samarbejde og ambitioner om at skabe fundamentet for en mere dynamiske og digital dagligdag. 

 

Arbejdsopgaverne vil typisk være:  

 

Hvem er du? 

Vi forestiller os, at du i dag læser robotteknologi, datalogi eller et lignende fag på universitetsniveau. Dit præcise fag og speciale eller hvor langt du er i forløbet er af mindre betydning for os, så længe du har erfaring med udvikling af robotter, kender til kodning og brænder for at blive en del af vores dynamiske team.  

 

Vi forventer, at du har en stærk analytisk sans, er selvkørende og initiativrig i din opgaveløsning. Du driver kreativt processer fremad ved at tænke ud af boksen, afsøger nytænkende løsninger og finder de uventede veje til succes. 

 

 

Vi tilbyder

Som studentermedhjælper vil du blive tilknyttet IT Center Nord, hvor du sammen med dedikerede udviklere få ansvaret for udarbejdelse af RPA og integration til øvrige it-systemer. Til kortlægning af eksisterende processer tilknytter TECHCOLLEGE en proceskonsulent og en projektleder, således du ikke står alene med opgaven.  

 

Ansættelse

Der er tale om en midlertidig ansættelse frem til 30. juni 2022 med gennemsnitligt 8 timer om ugen med mulighed for forlængelse.

Ansættelse og aflønning sker på grundlag af kvalifikationer og i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og HK-stat under Offentligt Ansattes Organisationer. Stillingen er betinget af, at du er aktiv studerende. 

 

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt senest d. 1. august 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 23. juni 2021 

 

Yderligere oplysninger

Vi leder efter 1-2 studentermedhjælpere, der har mod og lyst til hjælpe IT Center Nord og TECHCOLLEGE videre på digitaliseringsrejsen. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder i IT Center Nords udviklingsafdeling, René Krogh Nielsen på rkni@itcn.dk eller 2526 6466 Vi glæder os til at se din ansøgning med relevante referencer 

 

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside itcn.dk under ledige stillinger.

Send din ansøgning og CV senest søndag den 20. juni 2021.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!