IT-Medarbejder til IT Center Nord Kundeservice Vest

IT Center Nord (ITCN) søger en ny kollega til IT-fællesskabet, der driver alle aspekter af IT for flere uddannelsesinstitutioner i Danmark og består af 4 afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Udviklingsafdelingen og Driftsafdelingen.

 

Du vil blive en del af Kundeservice Vest, som består af 6 medarbejdere, der indgår i den daglige support og service omkring brugere og systemer, med reference til afdelingslederen for Kundeservice Vest. Du vil primært have arbejdsplads i Aalborg, men ITCN har en vision om at blive større, og derfor må du i perioder være indstillet på rejseaktivitet til vores uddannelsesinstitutioner, såvel nye som eksisterende.

 

Driftsmiljøet på ITCN er primært baseret på Microsoft Windows og Microsoft-teknologier, men vi har naturligvis et bredt udvalg af systemer, bl.a. MAC, Linux, MS SQL, SAN, VPN, System Center, Exchange, SharePoint, FirstClass, Softwaredistribuering, økonomi- og elevadministrationssystemer, telefoni-, video- og konferencesystemer m.v. Løsninger forefindes både on-site v. ITCN samt i Cloud-løsninger.

 

Dine arbejdsopgaver

Dine primære opgaver vil være at yde god support på skolernes systemer, via telefon, fjernstyring og mail-/helpdesk-system.

 

Opgaver herunder:                                                           

Derudover forventer vi, at du deltager i pædagogiske udviklingsprojekter i samarbejde med uddannelsesinstitutionerne samt i projekter med implementering af nye uddannelsesinstitutioner. Der er tale om et område med kraftig udvikling, hvorfor løbende forandringer/udvikling i opgaverne må påregnes.

 

Din baggrund:
Vores nye medarbejder kan have forskellige profiler, men vi ser gerne, at du:

Vi tilbyder:

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på din faglighed og dine menneskelige kvalifikationer. Vi arbejder løbende på at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang. Fordeling på arbejdstid i 9 af 10 dage.

 

Om ITCN

IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab på 76 medarbejdere, der fungerer som drifts- og supportcenter for en lang række forskellige uddannelsesinstitutioner. Vi sørger for den daglige drift, support, sikkerhed og udvikling af skolernes it-infrastruktur og telefoni. Vi forsøger til enhver tid at være opdaterede i forhold til de seneste teknologier og den seneste praksis, så vi kan yde effektiv og professionel assistance til vores kunder.

 

Vi samarbejder med de andre afdelinger i ITCN for at sikre en god brugeroplevelse, samt at uddannelsesinstitutionernes IT-systemer altid er så stabile og sikre som muligt. Ved indførsel af nye systemer, nye teknologier, eller implementering af nye kunder, vil supportafdelingen medvirke ved implementering/support af sådanne tiltag.

 

ITCN vedligeholder og udbygger den samlede IT-infrastruktur, der p.t. består af ca. 400 centralt placerede servere, ca. 16.000 arbejdsstationer, 900 netværksenheder og 2.800 trådløse Access punkter, fordelt på 65 forskellige adresser. I alt servicerer ITCN ca. 24.000 fuldtidselever og ca. 4000 ansatte på medlemsskolerne.

 

Ansættelse:
Ansættelse og aflønning sker på grundlag af kvalifikationer og efter aftale mellem HK-IT stat og finansministeriet.

I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest, som kan hentes fra borger.dk, vises på anmodning, og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.

 

Tiltrædelse:
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, dog senest pr. 1 september 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 23. juni. 2021.

 

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, afholdes 2. samtalerunde, inkl. personprofil, tirsdag den 29. juni kl. 12 og kl. 14.

 

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingerne, kan oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder Bjarne Freudendal på mobil nr. 2526 6107. Læs mere om afdelingen på www.itcn.dk 

 

Ansøgning:

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.itcn.dk under ”Ledige stillinger”. Klik på linket nederst i stillingsopslaget og vedhæft din ansøgning og et cv, inklusive referencer, senest mandag den 21. juni 2021 kl. 12:00.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.