Aalborg Tekniske Gymnasium søger timelærer

Vi søger en dygtig underviser i kemi gerne i kombination med andre fag i den erhvervsgymnasiale fagrække. Stillingen er en timelærerstilling på deltid med undervisning foreløbig på et enkelt HTX-hold.

 

HTX-uddannelsen er den tekniske studentereksamen, der gennemføres med vægt på de teknologiske, naturvidenskabelige og erhvervsrettede dannelsesperspektiver.

 

Vi lægger vægt på, at du interesserer dig for flerfagligt samarbejde i teams, projektorganiseret undervisning og pædagogisk udvikling og vil være med til skabe et spændende og udfordrende fagligt miljø for vores ca. 850 elever.

 

Jobprofil

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Personprofil

Vi forventer, at du:

Herudover forventer vi, at du:

Vi tilbyder

Et attraktivt og udfordrende job med masser af udviklingsmuligheder, hvor hverdagen er præget af mangeartede opgaver. Din hverdag vil udspringe af et inspirerende fagligt miljø med professionelle kollegaer.

 

Vi arbejder hele tiden på at være i front, hvad angår pædagogiske/didaktiske undervisningsmetoder. Du vil blive udfordret på din faglighed og menneskelighed. Vi prioriterer mange ressourcer på løbende at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger. Du bliver en del af en skole, der har fokus på elevens læring og trivsel, og hvor samværet med eleverne er drivkraften for dig til at skabe et inspirerende og igangsættende læringsmiljø i samarbejde med skolens øvrige ansatte.

 

Ansættelse

Løn, pension og ansættelsesforhold følger cirkulære om timelønnet undervisning. Forud for ansættelsen indhentes børneattest.

 

En beskrivelse af HTX-uddannelsen og dens fagrække samt krav til faglig kompetence kan læses på Ministeriet for Børn og Undervisnings hjemmeside www.uvm.dk

 

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. september 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 31.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan du efter 1. august 2021 kontakte uddannelsesleder Kaspar Dalsgaard Kristensen på telefon 25266895 eller uddannelsesdirektør Rikke Palmgren på 25266890.

 

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen ved at klikke på linket nederst i stillingsopslaget, hvor du vedhæfter din ansøgning, CV samt eksamensbevis senest tirsdag den 3.august 2021 kl. 12.00.

 

http://www.aatg.dk/kontakt/ledige-stillinger/

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Aalborg Tekniske Gymnasium

www.aatg.dk