Aalborg Tekniske Gymnasium søger timelærer/værkstedsassistent i tekstil

Vi søger en dygtig timelærer/værkstedsassistent i tekstilværkstedet. Stillingen er en timelærerstilling på deltid med undervisning i ca. 120 lektioner pr. år

HTX-uddannelsen er den tekniske studentereksamen, der gennemføres med vægt på de teknologiske, naturvidenskabelige og erhvervsrettede dannelsesperspektiver. Vores vellidte og dygtige faglærer i tekstil har valgt at gå på pension og vi søger derfor en ny dygtig lærer/assistent til at indgå i et samarbejde med vores underviser i tekstilfaget.

 

Jobprofil

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at varetage funktionen som værkstedsassistent/timelærer i teknikfaget tekstil, vores erfarne underviser har det pædagogiske og faglige ansvar, sammen får I ansvaret for elevernes faglige udvikling og tekstilværkstedets indretning.

 

Personprofil

Din uddannelse er ikke det vigtigste, men kan være håndarbejdslærer, skrædder, konstruktør eller lignende, vi forventer, at du:

 

Derudover må du må gerne kende til:

 

Vi forventer at du som person:

 

Herudover forventer vi, at du:

Vi tilbyder

Et attraktivt og udfordrende job med masser af udviklingsmuligheder, hvor hverdagen er præget af mangeartede opgaver. Din hverdag vil udspringe af et inspirerende fagligt miljø med professionelle kollegaer.

Vi arbejder hele tiden på at være i front, hvad angår pædagogiske/didaktiske undervisningsmetoder. Du vil få kompetente og engagerede kolleger. Du bliver en del af en skole, der har fokus på elevens læring og trivsel, og hvor samværet med eleverne er drivkraften for dig til at skabe et inspirerende og igangsættende læringsmiljø i samarbejde med skolens øvrige ansatte.

 

Ansættelse

Løn, pension og ansættelsesforhold følger cirkulære om timelønnet undervisning. Forud for ansættelsen indhentes børneattest.

 

En beskrivelse af HTX-uddannelsen og dens fagrække samt krav til faglig kompetence kan læses på Ministeriet for Børn og Undervisnings hjemmeside www.uvm.dk

 

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. september 2022.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 35.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Vice rektor Gitte Rye Larsen på telefon 25266892 eller mail gila@aatg.dk

 

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen ved at klikke på linket nederst i stillingsopslaget, hvor du vedhæfter din ansøgning, CV samt eksamensbevis senest onsdag den 24.august 2022 kl. 12.00.

 

http://www.aatg.dk/kontakt/ledige-stillinger/

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Aalborg Tekniske Gymnasium

www.aatg.dk