ZBC søger timelærer til automatikuddannelsen pr. 1. august 2024, eller snarest muligt.

 

Vi søger pr. 1. august 2024 - eller efter aftale, en fagligt godt rustet medarbejder til at indgå i et stærkt team af undervisere.

 

Stillingen kræver lysten til at undervise, evne og engagement til det gode samarbejde og en positiv og imødekommende natur i mødet med vores lærlinge.

 

Om jobbet

Du vil blive en del af et team for både vores elever på grund- og hovedforløb.

 

Som timelærer skal du bl.a. undervise i mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servo-systemer og frekvensomformere.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en af følgende uddannelsesprofiler:

Vi forventer, at du

Du bliver desuden supporteret både af kolleger og leder.

 

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse. Det er et job med rig mulighed for personlig og faglig udvikling, hvor der er en god balance mellem arbejde og fritid.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et team af engagerede kolleger, der er indstillet på at give dig opbakning og medspil i et inspirerende arbejdsmiljø under uformelle former, hvor alle bidrager positivt til fællesskabet.
 
Ansættelse
Stillingen er som timelærer, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2024 (start tidspunkt kan aftales).
 
Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være på Ahorn Allé 5, 4100 Ringsted.
 
Ansættelse sker i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning samt cirkulære om censorvederlag (Perst.nr. 004-01) med virkning fra 1. januar 2001.

 

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 
Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse?  Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

 

Vi skal have din ansøgning senest den 1. juli 2024. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, men beslutningen om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.
 
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Henrik Deleuran, Uddannelsesleder, på tif. 22 17 88 40, e-mail: hede@zbc.dk eller Keld Jensenius, teamleder, på tlf.: 41334805, e-mail: keje@zbc.dk 

 

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

 

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.