ZBC søger en faglærer til undervisning i automatik

 

Da vi oplever stor succes med vores nystartede uddannelse til automatiktekniker, har vi brug for en ny kollega. Så hvis du brænder for at gøre en forskel og vil uddanne de bedste elever, har ZBC’s industricenter i Ringsted måske jobbet til dig.

 

Vi søger pr. 1. april 2019 en dygtig og engageret faglærer til vores undervisningsteam for automatikteknikere.

 

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

 

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

 

Om jobbet
Du bliver faglærer for vores elever på grund- og hovedforløbet i automatikteknikerteamet. Du vil blive en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at uddanne og udvikle de kommende automatikteknikere.

 

Eleverne skal bl.a. lære om mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servosystemer og frekvensomformere.

 

Du må også meget gerne kunne undervise i matematik og fysik på 9. og 10. klasses niveau.

 

Du vil i samarbejde med kolleger og ledelse udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Dette sker ved at skabe gode relationer til vores elever.

 

Om dig

Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle fremtidens dygtigste automatikteknikere.

 

Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.

 

Dine mulige uddannelsesprofiler:

 

Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.

 

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet og med gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid og forventes besat pr. 1. april 2019 og gerne før.

 

Ansættelsen er på ZBC – som udgangspunkt med tjenestested på vores uddannelsessted i Ringsted.

 

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

 

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er torsdag den 21. februar 2019.  

 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt mandag den 25. februar 2019 først på dagen.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Uddannelsesleder Katarina Held tlf. 4172 1158 eller på mail kahe@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.