KAN DU FORMIDLE UDDANNELSER TIL UNGE MENNESKER?

 

ZBC søger studentermedhjælper til opgaver inden for kommunikation og elevrekruttering

 

Du får udfordringer. Du får travlt. Du får en sjov hverdag med udgangspunkt i vores skole, der gerne vil inspirere flere unge til at vælge vores unikke uddannelser. Nu er spørgsmålet; kan du li’ at fortælle den gode historie?

 

Vi søger én udadvendt og energisk studentermedhjælper, som sammen med os vil fortælle om de fantastiske muligheder erhvervsrettede uddannelser som EUD, EUX, HHX, HTX, 10.klasse med mere rummer. Det betyder, at du skal brænde for at være sammen med unge mennesker i særligt 7., 8. og 9. klasse og nogle gange deres forældre. Du skal være nysgerrig og samtidig være skarp i at lytte til målgruppen, så du på den måde kan inspirere dem med din formidling og møde dem der, hvor de er.

Du bliver en del af hverdagen i teamet Kommunikation og Event, hvor vi er 9 engagerede hoveder, der til daglig bidrager til et godt arbejdsmiljø både socialt og fagligt. Sammen brænder vi for at skabe synlighed om ZBC´s mange uddannelsestilbud. I teamet har vi et godt arbejdsmiljø både socialt og fagligt. Vi trives i en dynamisk atmosfære, hvor gode idéer altid er velkomne, og vi er fagligt ambitiøse. Vi sætter pris på en god debat med plads til alles meninger, et hjerteligt grin og søde sager.

 

Hvis du kan se dig selv varetage flere af nedenstående opgaver, så søg stillingen hurtigst muligt.

 

Arbejdsopgaver i overskrifter:

Faglige kvalifikationer
Du er tilmeldt og aktivt studerende på en professions, mellemlang eller lang videregående uddannelse. Det er vigtig for os, at du har mere end et år tilbage på dit studie.

Det vigtigste er, at du har lyst til at blive eller er en god formidler, der kan levere et budskab skarpt og overbevisende – både skriftligt og mundtligt, så din målgruppe spidser øjne og ører.

Du behøver ikke have kendskab til vores uddannelser - det er en fordel, men ikke et krav. I den første periode af din ansættelse vil du gennemgå et kort uddannelsesforløb, hvor du lærer vores uddannelser at kende, og vi klæder dig på til disciplinen; mundtlig formidling.

 

Personlige kvalifikationer

 

Derfor skal du vælge os
Det er vigtigt, at du kan se dig selv i arbejdsopgaverne,  og det er lige så vigtigt, at du har lyst til at udvikle dig sammen med os og resten af ZBC.
Når du bliver student i Kommunikation og Event, så er du brikken, der fuldender holdet. Vi er nemlig et team, hvor vi alle har en vigtig rolle og kan noget forskelligt. Det er på den måde, at vi får skabt de bedste resultater, og dem skaber vi mange af. Ingen spørgsmål er uvelkomne, og vi sætter pris på, at vi alle kan og tør sige det højt, når vi har behov for hjælp eller undrer os over noget.
Hos os kan du forvente at blive udfordret personligt og fagligt i et godt arbejdsmiljø. Du kan også forvente, at vi jævnligt vil spørge dig, om der er noget, du ønsker at prøve af eller lære.

 

Ansættelse
ZBC ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt og senest den 1. marts 2021. Din arbejdstid er i gennemsnit 15 timer om ugen. Nogle perioder er mere travle end andre. Der vil forekomme aftenarbejde, når du skal stå på uddannelsesmesser og besøge folkeskoler m.m.

Dit arbejdssted er på Selandia Park i Ringsted, hvor du vil have en fast kontorplads, men du vil have en del aktivitet på vores øvrige 8 adresser samt på de adresser, hvor vi har events og arrangementer, f.eks. på lokale folkeskoler. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort.   

Ansættelsesvilkår sker som timelønnet/studerende efter organisationsaftale mellem Moderniseringsstyrelsen og HK.

 

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning senest den 7. februar 2021 og holder første samtalerunde den 10. februar. Vi opfordrer alle interesserede med relevant ansøgerprofil til at søge jobbet uanset personlig baggrund.

 

Vil du vide mere?

Så kan du kontakte kommunikationschef, Maria Post-Kallenbach på tlf: 2535 5287 eller mail: mpka@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.