ZBC søger lærer til automatikteknikeruddannelsen

 

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter?

 

Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBC’s Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

 

Vi søger derfor pr. 1. november 2021, og gerne før, en dygtig og engageret lærer til vores automatikteknikerteam, som er et blandet team af nye samt rutinerede og fleksible lærere.

 

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen inden for branchen, så er det dig vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

 

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

 

Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med mange mennesker, der brænder for at lære. Som lærer på ZBC skal du desuden have et blik for at se nye muligheder og være med til at udvikle i et større perspektiv.

 

Om jobbet

Vores målgrupper spænder vidt: Erhvervsuddannelsernes grund- og hovedforløbselever, elever fra 7. til 10. klassetrin fra grundskolen samt kursister på efteruddannelseskurser og udviklingsforløb. Du bliver lærer for vores elever på grund- og hovedforløbet i automatikteknikerteamet, hvis primære opgaver er at uddanne og udvikle arbejdsmarkedets kommende automatikteknikere.

 

Som lærer skal du bl.a. undervise i mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servosystemer og frekvensomformere.

 

Du vil i samarbejde med kolleger og ledelse udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Dette sker ved at skabe gode relationer til vores elever.

 

 

Om dig

Du har en høj faglighed og interesse for at undervise og udvikle fremtidens automatikteknikere.

 

Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.

 

Dine mulige uddannelsesprofiler:

 Vi forventer, at du

Hvis du ikke allerede har det, sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en lærer. Du bliver desuden supporteret både af kolleger og leder.
 
Vi tilbyder
Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et team af engagerede kolleger, der er indstillet på at give dig opbakning og medspil i et godt og inspirerende arbejdsmiljø under uformelle former, hvor alle bidrager positivt til fællesskabet.
 
Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er mange medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.
  
Ansættelse
Stillingen er på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. november 2021, og gerne før.
 
Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være på Ahorn Allé 3 i Ringsted.
 
Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.
 
Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.
 
Ansøgning
Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.
 
Vi skal have din ansøgning senest den 1. september 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, men beslutningen om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.
 
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Lis Jonna Margrethe Hansen, Uddannelsesleder,  på tlf.: 2582 9709 eller på e-mail: lmh@zbc.dk.
 
 
Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre