ZBC søger HR Business Partner

 

Du skaber resultater gennem mennesker i en rolle med stor kompleksitet, og du har blik for trivslen i en stor og kompleks organisation. Du har erfaring med og inspireres af at fungere som strategisk sparringspartner for direktion og ledere. Du tilrettelægger og faciliterer processer, der udvikler organisationen.

 

Du kan balancere HR-initiativer med organisationens behov, og du møder ledere og medarbejdere professionelt og med et personligt nærvær. Du står stærkt i din egen faglighed og har indsigt i dine egne styrker og potentialer.

 

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så er dette job måske noget for dig.

 

Din profil

Du har erfaring fra en større organisation – gerne offentlig samt praktisk erfaring fra HR-udviklingsarbejde samt partnerrollen med topledelsen. Du trives med at have skiftende opgaver af både større og mindre kompleksitet. Du har erfaring med at facilitere processer, undervise og holde oplæg.

 

Som person motiveres du af at skabe rammer, der gør en forskel for vores medarbejderes trivsel og udvikling, og du arbejder målrettet for at imødekomme organisationens behov for kompetenceudvikling, som matcher ZBCs strategiske pejlemærker og målsætninger. Du har gennemslagskraft, er tydeliglig og arbejder selvstændigt.

 

Samtidig kan du indgå åbent og ærligt i fælleskaber og har du en grundlæggende tro på, at du kan blive klogere og du er interesseret i feedback. Desuden indgår du respektfuldt i tværorganisatoriske samarbejder med både ledere og medarbejdere.

 

Kendskab til uddannelsesområdet vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du

Arbejdsopgaver

Du bliver en del af ledelsessekretariatet, refererer til vores vicedirektør og bliver den ene af to HR Business Partnere. Du skal være forberedt på, at opgaverne med trivsel og udvikling er forskelligartede og ændrer sig løbende, men falder inden for:

Ansættelse
Vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. oktober 2021 - og meget gerne før.

 

Ansættelse sker på fuldtid. Du skal være indstillet på, at der i perioder kan forekomme aftenarbejde.

 

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested i Ringsted. Jobbet kræver, at du er mobil på det meste af Sjælland. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort B og har egen bil til rådighed.

 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

 

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning
Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

 

Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

 

1. samtale afholdes den 12. august 2021 og 2. samtale afholdes den 20. august 2021.

 

Kandidater, der går videre til 2. samtale vil blive:

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Jan Bagge, Vicedirektør, tlf.: 2220 1857 eller e-mail: jbag@zbc.dk, eller Rikke Leander, HR Business Partner, tlf.: 4172 1234 eller e-mail: rlea@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.