First slide image

Vi har samlet lidt stor og småt sammen og opdateret modulet Dokumenthåndtering. For de kunder, der allerede anvender modulet, betyder det bl.a. følgende.

Email til medarbejder, når signering er gennemført

Alle handlinger, der sender et dokument til digital signatur og hvor det ikke automatisk videresendes til e-Boks, er blevet udbygget med muligheden for at sende en email til medarbejderen om, at det nye signerede dokument kan findes i medarbejderens filarkiv.

For ikke at forstyrre Jeres daglige brug af disse handlinger, er emailen ikke valgt til. Ønsker I at gøre brug af den mulighed, skal I selv vælge dette i parameteropsætningen i Redigér handlinger.


Husk også at tjekke emailskabelonen og rette signaturen (logo)


Loggen fortæller, når et dokument er modtaget i e-Boks

Handlinger, der sender et dokument til e-Boks, er blevet opdateret så modtagelse vil fremgå i log-feltet.


Email/SMS med orientering til medarbejder sendes først, når dokumentet er modtaget i e-Boks.

Ansættelsestidspunkter - som dato

Handlingen, der fra en ansættelse genererer et dokument - f.eks. en ansættelseskontrakt – er blevet opdateret så fletfelter til ansættelsens start- og sluttidspunkt nu kan vælges, så disse kun vises som dato (uden tidspunkt).


Skræddersyede løsninger ?

Vær opmærksom på, at disse opdateringen kun slår igennem på handlinger, der er knyttet direkte til workflows, som indgår i modulet.

Har I valgt at få lavet særligt tilpassede udgaver, bliver disse ikke opdateret. Er det tilfældet, kan I kontakte support@innomate com med henblik på at får opdateret Jeres løsninger.

2018 Innomate