First slide image

Offentlige arbejdsgivere er "forpligtet til at give en person, der på grund af handicap har vanskeligt ved at få beskæftigelse på det almindelige arbejdsmarked, fortrinsadgang til den ledige stilling, hvis personen med handicap efter arbejdsgiverens vurdering er lige så kvalificeret som de øvrige ansøgere."

Det fremgår af Bekendtgørelse om kompensation til handicappede i erhverv m.v., hvor det af §6 fremgår, hvordan en offentlig arbejdsgiver skal forholde sig ved behandling af ansøgere, der har fortrinsret.

Et par af vores offentlige kunder har gjort os opmærksom på, at der er behov for at ansøgere kan markere i ansøgningsformularen, hvis de har fortrinsret.

Det kan umiddelbart lade sig gøre ved at anvende en formularskabelon i jobopslaget. For at gøre det nemt for vores offentlige kunder, har vi udviklet et et lille modul, der opretter formularskabelonen (med den tilhørende datadeklaration). Tilbage står blot at vælge formularskabelonen til i jobopslagene.

Resultatet ser således ud i ansøgningsformularen:

I listen over ansøgninger, fremgår det, hvem der har markeret:


Økonomi

Vi skal blot bruge 1 time / 1 klip for at installere modulet på Jeres system, incl. en online introduktion.

Bestilling

Udfyld formularen og klik send. Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi - inden vi går i gang med opgaven - anmode om en bekræftelse af bestillingen.
Captcha kode

2018 Innomate