First slide image

INNOMATE har gennem flere år samarbejdet med PostNord Scanning omkring indscanning af kunders fysiske personalearkiver til digitale dokumenter, der er tilgængelige via filarkivet i INNOMATE HR. Her har typisk medarbejderen adgang til sin egen personalemappe og lederen adgang til egne medarbejderes.

Samarbejdet betyder at vi modtager filerne et format, vi kan indlæse direkte, så de efterfølgende ligger tilgængelige på medarbejderen og i den rigtige kategori.

Vi har fået et godt tilbud

PostNord Scanning har udarbejdet et enkelt og overskueligt tilbud til vores kunder: kr. 135 pr. personalemappe (baseret på et gennemsnit på 60 dokumenter pr. mappe).

Prisen inkluderer klargøring, sortering på max. 8 kategorier, scanning (OCR som gør teksten i filerne søgbare). Nedpakning, afhentning og tilbagelevering aftales nærmere.

Herudover skal INNOMATE bruge 2-4 timer til at indlæse filerne.

Vores erfaringer viser at hele processen kan gennemføres inden for 2-3 uger.

Tilbuddet her er lavet for at give vores brugere et hurtigt beslutningsgrundlag. Men det er altid muligt at få udarbejdet et individuelt tilbud. Kontakt PostNord Scanning A/S, Salgschef Anna Gertz, mobil 61 22 74 77, anna.gertz@postnord.com.

Når I er klar til at gennemføre et sådant projekt, så kontakt også os, så vi kan aftale nærmere om indlæsningen support@innomate.com.

Relaterede artikler

2021 INNOMATE