First slide image

INNOMATE HR tilbyder værktøjerne til at vedligeholde organisationen med oplysninger om, hvem der er tillidsrepræsentant for hvem.

Modulet tilføjer en relationstype 'Tillidsrepræsentant', som etablerer forbindelsen mellem medarbejderen og dens tillidsrepræsentant (TR) og indeholder data om start- og sluttidspunkt for relationen og om tillidsrepræsentanten har status som suppleant.

Dataene er tilgængelige for administratorer og ledere (for egne medarbejdere) via en liste i hovedmenuen, som viser alle medarbejder og for hver medarbejder, hvem der aktuelt er TR og evt. TR-suppleant. I person-detailmenuen kan TR-eren se, hvem vedkommende er TR for og for medarbejderen vises, hvem der er TR. Med relationen følger således også rettigheder til at se basisdata om personerne, dvs. navn og firmakontaktoplysninger. TR kan også se aktuel ansættelse.

Et workflow håndterer vedligeholdelse, herunder masseregistrering ved skift af TR. Fra en detailvisning eller liste over medarbejdere, registrerer handlingen 'Ny TR' en ny TR på medarbejderen fra en given dato, samt sætter slutdato på eventuel nuværende TR.

Perspektiver

Det vil være oplagt at knytte registreringen af TR til et onboardingforløb, evt. med email til TR om ansættelsen af den nye medarbejder. Og tilsvarende afslutningen af en TR-relation, når medarbejderen fratræder.

Der vil også kunne knyttes særlige rettigheder til det at være TR f.eks. til at se lønoplysninger. Sådanne rettigheder kan gøres afhængig af, at medarbejderen giver samtykke hertil.

Økonomi

Modulet er gratis.

Vi tilbyder hjælp til Implementering af pakken, - et omfang vi forventer vil være i størrelsesordenen 2-3 timer. Specialløsninger, med f.eks. samtykke og udvidere rettigheder til TR er ikke omfattet. Se prisliste.

Bestilling

Udfyld formularen og klik send. Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi - inden vi går i gang med opgaven - anmode om en bekræftelse af bestillingen.

Captcha kode

2018 Innomate