Support

Har du brug for at kontakte os, så send en mail til: support@innomate.com.

Artikler under den valgte kategori

INNOMATE HR har en integration fra Rekruttering til Jobnet. Der er imidlertid en del opsætning pr. kunde, primært omkring adresser.
Når en ansøgning afleveres på virksomhedens jobportal, kan der kvitteres med emails.
Rettigheder defineres pr. brugergruppe og tildeles for det meste dynamisk, ud fra de relationer medarbejderen har registreret. I rekruttering har vi implementeret nogle rettighedsregler, som ud fra vores erfaring vil kunne matche de fleste kunders behov.
Jobopslag er det centrale element i INNOMATE HR Rekruttering, og en række underliggende lister anvendes til at skabe overblik over arbejdet med jobopslag. Her gennemgår vi elementerne ud fra listerne i hovedmenuen.
Formularskabeloner kan anvendes i forskellige sammenhænge. I denne guide er anvendelsen illustreret i forbindelse med jobopslag, hvor man ønsker mulighed for screening af ansøgninger
Systemet er som standard udstyret med en række workflows til administration og behandling af ansøgninger. Denne guide er en introduktion hertil.
Denne guide er en introduktion til, hvordan man manuelt danner og udgiver et jobopslag samt opretter og varsler et rekrutteringsteam
Denne guide er en introduktion til opgaverne for medlemmer af et rekrutteringsteam.
Fra ansøgningen til et jobopslag er det muligt at åbne en samlet pdf-fil der indholder ansøgningen, alle de vedhæftede bilag, ratings og kommentarer. Vi kalder filen for 'Kompendium'.
Med INNOMATE HR er det muligt, at designe en jobportal på virksomhedens website, der er fuldt integreret med Rekrutteringsmodulet.
Jobnet har meddelt os at de ændre deres import-service og at der senest 5. marts skal være skiftet over på den nye service
Der er nu mulighed for at begynde at samle data sammen om ansøgere til jobopslag.
Inden for den seneste måned har vi opdateret Rekruttering to gange. Med bl.a. mulighed for SMS, alle tekster til email og SMS er flyttet ud og kan nu redigeres af brugerne via handlingerne og endelig er beskeder til ansøgere sprogversioneret på dansk og engelsk. Men også andre smarte funktionaliteter har fundet vej.
I INNOMATE HR anvendes Dashboards til at samle og præsentere relevant data for brugeren.
Offentlige arbejdsgivere er forpligtet til at give en person, der på grund af handicap har vanskeligt ved at få beskæftigelse på det almindelige arbejdsmarked, fortrinsadgang til ledige stillinger.
Rekruttering Pro v.2.0 er den nyeste version. Med den seneste opgradering er vi hoppet direkte fra v1.4 og v2.0, da den indeholder en række afgørende forbedringer.
Fra Rekruttering, pro overføres Jobopslag til statens Jobnet. Jobnet ændre deres import pr. 11.06.2021 kl. 16.
Handlingen Send til Jobnet er blevet udbygget med mulighed for overførsel til flere portaler.
I alle former for tekstskabeloner, er det nu muligt at redigere flere sprog i samme skabelon.
Ved Preboarding af nye medarbejdere fra en ansøgning, er det nu muligt at vælge at få gemt jobannoncen som en pdf-fil i den nye medarbejders filarkiv.
Under Indstillinger, Konfiguering vedligeholdes en del opsætninger for brugen af INNOMATE HR, herunder logo i email- og dokumentskabeloner.
Vi har tidligere på året inkluderet de to moduler: Arbejdssted og Tillidsrepræsentant i INNOMATE HR Pro og Enterprise. Nu er vores rekrutterings- og onboarding-moduler blevet opdateret, så de automatisk kan håndterer data i relation til de to arbejdssted og TR.

2021 INNOMATE