INNOMATE – Software til HR

INNOMATE udvikler og implementerer webbaserede løsninger til HR. Med en stærk kombination af kompetencer indenfor HR og softwareudvikling leverer vi løsninger, der hjælper virksomheder med at professionalisere deres HR-processer på helt nye måder og sætte fart på digitalisering med automatiserede og langt smartere arbejdsgange.

Digitalisering af HR

Med 2 årtier på bagen, er vi ikke kede af at kalde os eksperter i at udnytte internettets muligheder til at digitalisere både nye og mere strategiske HR- områder – områder hvortil efterspørgslen i disse år øges markant.

INNOMATE som central leverandør

Hos INNOMATE byder vi kunderne velkommen med en unik ekspertise, en flok engagerede INNOMATE-medarbejdere og en stærk og krævende kundebase. Det samspil baner vejen for, at vi fortsat kan levere løsninger, der rummer kvalitet og aktualitet kombineret med en visionær linje.

Job hos INNOMATE

Hos INNOMATE har vi pt. ingen ledige stillinger.

Men er INNOMATE måske lige arbejdspladsen for dig, så skriv og fortæl os om, hvordan du kan gøre en forskel for INNOMATE og vores kunder. Så kontakter vi dig. Systemadministrator, softwareudvikler, sælger, konsulent….

Vi rummer mange muligheder: søg uopfordret

2021 INNOMATE