Vil du arbejde i en international softwarevirksomhed?

Se vores ledige stillinger her

Bliv en del af noget lokalt og globalt

Hos INNOMATE har vi gennem årtier været en af de førende leverandører af cloudbaserede HR-løsninger i Danmark.

Vi er netop blevet en del af det globale selskab 24SevenOffice og udvider nu og fremadrettet teamet i Danmark. Her vil hovedfokus være på salg, implementering og service af INNOMATE HR til nye og eksisterende kunder.

På denne side vil du altid kunne finde vores aktuelle jobopslag. Med alle stillinger tilbyder vi dig en unik mulighed for at indgå i et team af dedikerede medarbejdere, der med en stærk kombination af kompetencer indenfor HRog softwareudvikling sætter fart på virksomhedens digitalisering med automatiserede og langt smartere arbejdsgange.

Samtidig bliver du en del af den globale 24SevenOffice familie med 200 kollegaer på kontorer i både Norge, Sverige og USA og med masser af spændende udviklingsmuligheder for på længere sigt, at arbejde med andre forretningssystemer indenfor 24SevenOffice produktporteføljen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om 24SevenOffice

Send os en uopfordret ansøgning

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Men er INNOMATE, som en del af 24SevenOffice, lige arbejdspladsen for dig. Så skriv og fortæl os om, hvordan du kan gøre en forskel for os og vores kunder, og hvordan vi sammen kan skabe det rette job til dig. Så hører du fra os.

Konsulent, sælger, softwareudvikler ................ - vi rummer mange muligheder.

Søg uopfordret

2021 INNOMATE