Faglærer til VVS-energiuddannelserne - Genopslag

EUC Sjælland søger en engageret og kompetent faglærer, der skal indgå i et velfungerende team af lærere på VVS-afdelingen. Du skal undervise i teori og praktik på vores afdelinger i Næstved og Køge med hovedarbejdssted i Næstved.

 

Jobprofil VVS-Energi

 

Personprofil

Personen vi søger skal:

Vi tilbyder

 

Tiltrædelse: snarest muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Uddannelsesleder Jan Pedersen mail jape@eucsj.dk, telefon 40878821.

 

EUC Sjælland opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge.

 

Ansøgning

Send din ansøgning via EUC Sjællands hjemmeside: http://www.eucsj.dk/job.aspx, og benyt ”Søg jobbet”-funktionen forneden i stillingsopslaget. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

 

Ansøgningsfrist: Mandag den 6. december 2021.

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler.

 

EUC Sjælland er en erhvervsskole med op mod 300 ansatte og en omsætning på 200 mio.kr., der opererer som en selvejende institution i Sydøstsjælland med adresser i Greve, Køge, Haslev, Næstved og Vordingborg. Vi udbyder p.t. op til 20 forskellige tekniske erhvervsuddannelser, tekniske og erhvervsgymnasiale uddannelser (htx og eux), samt en lang række voksen- og efteruddannelsestilbud. Derudover driver vi et praktikcenter og skolehjem. Vi har dagligt ca. 1800 elever, studerende og kursister.

EUC Sjælland har røgfri skoletid. Det betyder, at elever, kursister og medarbejdere ikke må ryge i skolens undervisnings- og åbningstid. Læs mere på skolens hjemmeside www.eucsj.dk.