Uddannelsesleder til VVS-energiuddannelsen

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Til vores voksende VVS-energiuddannelse søger vi en uddannelsesleder, der kan fastholde og videreudvikle den nuværende VVS-afdelings positive udvikling.  

På Herningsholm er vi meget optaget af kvalitet i opgaveløsningen, så for at trives i jobbet, er det vigtigt, at du også er optaget af denne ambition, og har lyst til at kvalitetssikre og styrke undervisningskvaliteten i VVS-afdelingen. Jobbet som uddannelsesleder er alsidigt og rummer mange forskelligartede opgaver, som bl.a. vil bestå af personaleledelse, økonomiopfølgning, tæt elevkontakt med undervisning og elevsamtaler, aktivitetsplanlægning, faglig og pædagogisk udvikling samt interne og eksterne møder og samarbejde med eksempelvis virksomheder.  

 

Du vil overtage opgaven fra den tidligere uddannelsesleder, der efter eget valg har ønsket at blive underviser på nedsat tid i afdelingen. Derfor vil du have mulighed for at få overdraget opgaverne i et passende tempo.

Som uddannelsesleder får du stor frihed og indflydelse på din hverdag. Du bliver en del af en større ledergruppe på i alt ca. 34 ledere/chefer, der varetager områder som gymnasieledelse, 10. klasse, grundskoleenhed, skolehjem, kantine, økonomi, bygningsforvaltning mm.

 

Forventninger til dig
Det er en fordel, at du har ledererfaring, og at du i samspil med de 10 dygtige medarbejdere i afdelingen kan sætte tydelig retning og fastholde fokus. Derudover er det en fordel, at du har en faglig relevant uddannelse og gerne suppleret med en videregående uddannelse, så du står stærkt i samspillet med interne og eksterne samarbejdspartnere.
Din baggrund kan f.eks. være fra uddannelsessystemet eller anden virksomhed, som måske har haft tæt samarbejde med en erhvervsskole.
Frem for alt skal du have lyst til at lede engagerede medarbejdere med ordentlighed og tydelighed, så du derigennem bidrager positivt til afdelingens og uddannelsens udvikling.
Vi har et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af engagerede og kompetente kolleger. Elever med forskellige baggrunde og fagligheder skaber liv på skolen og giver jobbet en ekstra dimension. Der er højt til loftet, og det at sige sin mening bliver både forventet og værdsat.

 

Det personlige
På det personlige plan skal du have energi og drive til at lede en afdeling, hvor dine medarbejdere dagligt er i spil og udfordres med at dygtiggøre sig selv og andre.
Du skal være skarp, analytisk, kommunikerende, vedholdende og have mod til at udfordre. Du skal naturligvis også have gennemslagskraft, således du sikrer, at målene nås – i tæt samspil med afdelingens medarbejdere.

 

Vil du vide mere

Og er du nysgerrig på jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Martin Holmgaard på mobil 2542 4540 eller aftale et tidspunkt, hvor du kan komme og høre nærmere om jobbet.

 

Tiltrædelse, løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. oktober 2020 eller efter nærmere aftale.
Vi afholder 2 samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde vil der blive gennemført en profilanalyse af de kandidater, der indkaldes til anden samtalerunde.
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.

 

Ansøgningsfrist og ansættelsesprocedure

Der er ansøgningsfrist mandag d.10. august 2020 kl. 09.00.

Du kommer i betragtning til jobbet ved at sende ansøgning og relevant dokumentation via knappen "søg jobbet". Skulle der opstå problemer, kan du kontakte Heidi Bentzen på tlf. 7213 4552.

Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

 

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Vi er en uddannelsesinstitution med ca. 2.600 elever og ca. 430 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum. Vi udbyder en bred vifte af forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser HHX og HTX, 10. klasse og kursusvirksomhed m.v.