Underviser til snedkeruddannelserne

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
søger en faglærer til snedkeruddannelserne, som brænder for at lære fra sig og uddanne fremtidens dygtigste møbelsnedkere, maskinsnedkere og bygningssnedkere.


Vi mangler en underviser med ansvar for vores skolepraktikanter, samt undervise snedkereleverne på vores ordinære forløb og på vores EUX-forløb.

På Herningsholm vil vi noget med snedkeruddannelserne. Vi har en opdateret afdeling, som konstant tilstræber at kunne matche virksomhedernes og elevernes krav. Det er naturligt for afdelingen at udvikle og bidrage til en forbedring af undervisningen og selve uddannelsen, og vi deltager derfor aktivt sammen med branchens forskellige interessenter om udviklingen af snedkerfagene.

 

Skolen har valgt at prioritere snedkeruddannelserne i form af en betydelig udvidelse af værkstedsfaciliteterne i løbet af de næste 2 år.

Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at arbejde i et dynamisk og energisk miljø, hvor der er fuld fart på, og det er af stor betydning, at du har en ægte interesse i at undervise og omgås unge mennesker.  
 
Vi forventer, at du
•    er god til at kommunikere med unge mennesker og har gode formuleringsevner i skrift og tale
•    har en faglig uddannelse som møbelsnedker, bygningssnedker eller maskinsnedker og evt. en overbygning som produktionsteknolog, byggetekniker, bygningskonstruktør eller arkitekt
•    har minimum 5 års erhvervserfaring
•    har en solid praktisk og teoretisk erfaring
•    har fulgt med i den teknologiske udvikling herunder specifikt i CNC programmering, vi anvender woodWOP og Alfacam i undervisningen.
•    har stort kendskab til 3D - CAD-programmer, vi anvender Inventor i undervisningen
•    har lyst til at udfordre alle elever – uanset niveau.

 

Vi kan tilbyde dig
•    en fast stilling på 37 timer om ugen
•    betalt pensionsordning på 18 procent
•    gode muligheder for udvikling og efteruddannelse
•    et selvstændigt og ansvarsfuldt job i et uformelt miljø med gode kolleger.

 

Har du undervisningserfaring, er det en fordel, men ikke et krav. Vi ser også gerne, at du har en diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller er villig til at tage uddannelsen inden for 4 år. Endvidere er det et krav, at du har eller er villig til at erhverve kompetencer i mindst 2 erhvervsgymnasiale fag.

 

Om Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Vi er en uddannelsesinstitution med 430 ansatte og ca. 2600 årselever med adresser i Herning, Ikast og Hammerum. Vi udbyder 32 forskellige gymnasie- og erhvervsuddannelser, og er en vigtig spiller på uddannelsesområdet i Midtjylland. Vi har kompetencer og ressourcer, som sikrer, at uddannelsestilbuddene er blandt landets bedste. Vi kombinerer høj kvalitet i undervisningen med tillid og respekt for elever og ansatte.

 

Vil du vide mere
Du er altid, uanset baggrund og kvalifikationer, velkommen til at kontakte uddannelsesleder Rasmus Holten på tlf. 2542 4522.

 

Tiltrædelse, løn & ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. oktober 2020.
Ansættelsen er på fuldtid og sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.  


Elektronisk ansøgning
Send din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser via knappen "søg jobbet" nederst på siden. Ved problemer kan Heidi Bentzen kontaktes på tlf. 7213 4552. Ansøgninger modtages ikke pr. mail.

 

Ansøgningsfrist
Torsdag den 13. august 2020 kl. 9.00.

Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.