First slide image

INNOMATE HR tilbyder adgang til alle data gennem et såkaldt API (Application Programming Interface), som muliggør udveksling af data mellem INNOMATE HR og andre IT-systemer.Det er herigennem muligt både at trække data ud af INNOMATE HR og lægge data ind. På den måde kan der bygges integrationer, hvor andre systemer henter jeres data fra INNOMATE HR og bruger dem til f.eks. rapportering eller opdatering af stamdata, eller hvor I modsat opdaterer data i INNOMATE HR fra andre systemer.

Opret API-nøgle

Adgang til API’et sker ved hjælp af en API nøgle. En person med administratoradgang kan finde og oprette API nøgler fra menuen Indstillinger:

På siden er der også et link til den tekniske dokumentation og hvorfra man ved hjælp af en API-nøgle kan teste mulighederne. Klik her.

OData protokol

Vi har valgt at bruge OData protokollen til vores API. Det er en protokol, der giver mulighed for bl.a. detaljeret filtrering af data, så man nemmere kan få lige præcis de data, man leder efter.

Webhooks

Det er muligt at oprette webhooks fra både brugergrænsefladen og API-et. Webhooks sættes op til at systemet – på baggrund af opståede hændelser – skubber notifikationer ud til relevante integrationsløsninger. Opståede hændelser kan f.eks. være at person-stamdata er ændret eller at en ansættelse er blevet oprettet.

Kom godt i gang

Vi er naturligvis behjælpelig med bistand i brugen af vores API.

Da INNOMATE HR løbende udvikler sig, vil der også tilsvarende komme ændringer af output. Så hvis I mangler en OData feature i vores API, eller finder en fejl, vil vi meget gerne høre om det.

Kontakt os på support@innomate.com.

2021 INNOMATE