First slide image

Kære systemansvarlig

Velkommen til INNOMATE.

Vi har her samlet en række oplysninger om, hvor du kan finde hjælp til brugen af INNOMATE HR og hvordan vi løbende supporterer dig med nyt om systemet. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at tage os af din henvendelse, uanset om du har spørgsmål om implementering, support, webinarer, faktura eller andet.

INNOMATE Support

INNOMATE Support finder du vores Support side. Her har du adgang til en lang række hjælpe ’artikler’ med dokumentation, introer, videoer og guides. På Support kan du også holde dig opdateret om nyheder, systemopdateringer, webinarer m.m.

Fri support

Vi yder fri support til alle kunder i forhold til standardfunktionalitet, der er klargjort og ibrugtaget. Specialudviklede løsninger er ikke dækket af fri support. Henvendelse om support sker som hovedregel kun til support@innomate.com. Inden du kontakter os, kan du prøve at finde svar på INNOMATE Support i en af de mange guides.

Support ydes til kundens ’systemansvarlige’. Systemansvarlig er den eller de personer, der er strategisk og/eller administrativ ansvarlig for implementering og drift af INNOMATE HR.

Nye systemansvarlige hos jer skal bemyndiges til support af jeres aftaleansvarlig.

Intro til ny systemansvarlig hvor INNOMATE HR allerede er i drift

Efter implementeringsfasen falder introduktion, oplæring, instruktion og vejledning af nye systemansvarlige og/eller andre medarbejdere ikke ind under fri support.

Det er vigtigt, at jeres nye systemansvarlige fra starten får tilstrækkelig indsigt i brugen af INNOMATE HR, og i hvordan systemet anvendes til at understøtte jeres HR-opgaver. Vi anbefaler derfor, at der aftales et møde, en workshop eller lignende med en konsulent. Med fordel kan den tidligere systemansvarlige eller en kollega med kendskab til jeres HR-processer deltage.

Hvad hjælper vi vores kunder med

Ud over support, hjælper vi både i implementeringsfasen og i den efterfølgende drift, vores kunder med en bred vifte af opgaver - startup hjælp ude hos kunden, introduktion af systemet til forskellige brugergrupper, import af data, integration med f.eks. løn- eller personalesystem og intranet, forenkling af brugeradgang via Single Sign-on, systemopsætning, design af skræddersyede workflows m.m.

On-line møder

Til support, webinarer og konsulentbistand anvender vi ofte online-møder med mulighed for at dele skærm. Det foregår via Microsoft Teams. Forud for mødet vil du modtage en mail med et link til Microsoft Teams. Hav et headset klar, da møderne håndterer både billede og lyd.

Webinarer

Vi tilbyder løbende gratis webinarer til både nye- og erfarne kunder. Webinarerne har forskelligt fokus – introduktion til vores moduler og ibrugtagning heraf, præsentation af nye funktioner samt workshops hvor du kan dele viden og erfaringer med os og andre brugere samt hente inspiration til at optimere jeres brug af INNOMATE HR.

Hold øje med vores webinarkalender og tilmeld dig. Et webinar følges typisk op med en opsummerende video eller artikel.

INNOMATE BrugerNyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve henvendt til vores kunders systemansvarlige. Herigennem holder vi dig underrettet om nyheder, systemopdateringer, webinarer, best practice, arrangementer m.m. Er du systemansvarlig og modtager du ikke vores BrugerNyhedsbrev, så kontakt os på info@innomate.com.

Har du kolleger, for hvem det er relevant at modtage nyhedsbrevene, kan de også tilmelde sig via info@innomate.com.

Systemopdateringer

Vi udvikler og vedligeholder løbende INNOMATE HR. Vi varsler om opgraderinger, forbedringer, fejlrettelser m.m. gennem vores BrugerNyhedsbrev og følger op med f.eks. webinarer og artikler samt bistand til ibrugtagning.

Driftstatus

På INNOMATE Support kan du finde meldinger om driftsforstyrrelser eller aktuelle systemopdateringer. Oplever du problemer med INNOMATE HR så kontakt os på support@innomate.com.

2021 INNOMATE