First slide image

I INNOMATE HR Pro er der mulighed for at registrere medarbejdernes lønninger og bruge disse til at skabe overblik, flette ind i ansættelsesdokumenter og understøtte lønsamtaler m.m. Der er også mulighed for via API-et at importere lønoplysninger fra et lønsystem og/eller benytte de opstillede løndata til at fodre lønsystemet med data om lønændringer.

Aktivér modulet

Som udgangspunkt er modulet deaktiveret, men det kræver blot få klik for at få det gjort aktivt.

Start med fra Indstillingsmenuen at vælge Redigér hovedmenu.

Filtrér kolonnen Navn efter ’løn’, hvorefter listen består af 3 linjer:

  • Lønoplysninger
  • Lønninger
  • Løntyper

Hovedmenugruppen Lønoplysninger er allerede aktiv (men vises kun, hvis der er punkter i menuen). Vælg de to øvrige menupunkter og klik Aktivér for hver af dem.

Nu er de to lister i hovedmenuen aktive og vises i hovedgruppe Administration.

I Person-detailmenuen er der også en side, der skal aktiveres. Fra en tilfældig person, vælg fra Flere muligheder-menuen til højre: Redigér detailmenu. Find menupunktet Lønninger (ID salary) og Aktivér.

Løntyper

Indledningsvis sætter du Løntyperne op med, hvad der er relevant i din virksomhed. Se eksemplet her:

Lønninger

Med baggrund i løntyperne kan lønninger registreres på medarbejderne, med valg af beløb, valuta, interval og periode. Se eksemplet her:

Det er aftalt at Alice i periode 1.3.2021-28.2.2022 modtager en månedlig baseret fast løn på 30.000. Hertil et pensionsbidrag - også pr. måned - samt en bonus på 20000 for hele lønperioden.

Vi kan endvidere se, at Alice startede 1.1.2020 med en fast månedsløn på 27.500, uden bonus og pensionsbidrag.

2021 INNOMATE