Implementering - vi er med jer hele vejen


Fra nuværende til fremtidige behov

Med mange års erfaring og med enkle starthjælpspakker, hjælper vi jer effektivt gennem jeres implementering. Vores udgangspunkt er - start enkelt op og udvid hen ad vejen.

En implementering hos os er derfor også indledningen til et samarbejder, der rækker videre frem. Så vi er med, når I får behov for at udvide med nye moduler, automatisere flere arbejdsgange. …osv.

Kom nemt i gang med best-practice

Selv om vi ved, at ikke to kunder er ens, er det vores erfaringer fra masser af implementeringer, at man med best practice kan skyde genvej til en effektiv implementering. Derfor har vi klargjort INNOMATE HR med opsætning og automatiserede arbejdsgange f.eks. brugergrupper, rettigheder, avancerede workflows, standard mailbeskeder, skabeloner, rapporter m.m.

Alt efter om I vælger vores løsning Basic, Pro eller Enterprise kan opsætningen selvfølgelig tilpasse eller fuldt skræddersys.

Implementering - Basic, Pro eller Enterprice

Fra det lille firma til den store koncern – vælg den INNOMATE HR udgave og implementeringspakke, der passer jer.

Basic er en hel enkel løsning til alle basale HR-opgaver og kræver minimal opsætning. Med en helt enkel starthjælpspakke og guides til alle moduler er det nemt at komme i gang.

Pro er en komplet HR-løsning, hvor alle moduler og al funktionalitet er tilgængelig, så I kan håndtere flere typer af data og mere komplekse opgaver. Vi hjælper jer hurtigt i gang med en udvidet starthjælpspakke.

Enterprise er også en komplet løsning, men her kan alt tilpasses og skræddersys, så opsætning, funktionalitet og workflows matcher netop jeres særlige HR-praksis. Her aftales et skræddersyet implementeringsforløb med jer.

Planlæg samtale

En typisk implementering

1. Opstart

Sammen holder vi en indledende workshop eller et opstartsmøde enten hos jer eller online. Her sammensætter vi en implementeringsplan med mål og indsatser, og afdækker hvilke HR-data og processer systemet skal understøtte og automatisere. Endelig gennemgår vi de informationer og data, som vi skal bruge til klargøring af jeres system

3. Startopsætning af system

Vi klargør jeres løsning ud fra jeres ønsker og krav og importerer relevante data – medarbejderens stamdata, ansættelser, uddannelser, personalefiler o.l. Jeres systemansvarlige modtager et login og I er i gang og kan begynde at klargøre systemet.

3. Workflows

Så er vi klar til at introducere jer til brugen af workflows til automatisering af jeres HR-processer. Det sker sammen med jeres systemansvarlige, så I herefter er selvkørende med basal brug og vedligehold heraf.

4. Ibrugtagning af moduler

Nu kan I begynde at tage de moduler i brug, som I har valgt at starte op med.

5. Udrulning

Når jeres løsning er gjort klar, og den er testet og kvalitetssikret, får ledere og medarbejdere adgang til systemet. Vi sidder klar med support under hele udrulningen, og efter behov hjælper vi med introduktion til forskellige medarbejdere. Vi afrunder med en evaluering af implementeringsprocessen.
Vi er selvfølgelig fortsat med jer i driftfasen.

Vi er med jer hele vejen

 • Gratis support til alle systemeansvarlige.
 • Startup hjælp online eller hos jer.
 • Introduktion af systemet til forskellige medarbejdere.
 • Import af data.
 • API integration.
 • Single Sign-on.
 • Digital signatur.
 • Webinarer og brugernyhedsbreve.
 • Bistand hvis I ønsker at udvide med flere moduler. .


INNOMATE HR fås i flere størrelser

Får I hen af vejen brug for at udvide, kan I nemt opgradere.

Få overblik over Basic, Pro og EnterpriseGenerelt om INNOMATE HR

 • Enkel og moderne brugergrænseflade.
 • Adgang for ledere og medarbejdere til alle relevante data.
 • Sikker brugeradgang med login og password.
 • Enkle trin-for-trin anvisninger der understøtter korrekt håndtering.
 • Filtrering/sortering af lister med data, fritekstsøgning og udtræk til Excel. • Unik indbygget workflowmotor der automatiserer arbejdsgange - registrerer data, koordinerer opgaver, udsender påmindelser, sletter og arkiverer data m.m.
 • GDPR-sikret med korrekt håndtering af persondata.
 • Cloudbaseret løsning med løbende opdateringer.

Kontakt

Bestil en gratis demo i 28 dage

Du kan også booke en kort online præsentation eller invitere os til at kigge forbi.

2021 INNOMATE