First slide image

Adgang til ansøgninger

Du deltager som medlem af et rekrutteringsteam i INNOMATE HR og kan hermed løbende følge de ansøgninger, der modtages. Du kan læse de vedhæftede filer, kommentere ansøgningerne (kommentarerne deles med de øvrige medlemmer af rekrutteringsteamet) samt give en rating.

Gå til jobopslaget

Du har sandsynligvis modtaget en mail med link til det eller de jobopslag, du skal forholde dig til. Men der er også andre måder du kan gå til jobopslaget og ansøgningerne.

I dit Dashboard vises de jobopslag, som du sidder i rekrutteringsteamet for. Herfra kan du gå til jobopslaget og se ansøgningerne. Du har også overblik over de ansøgninger, du mangler at rate.

Også fra hovedmenuen kan du fra Rekruttering vælge Jobopslag:

Klik på ikonet for Detaljer og vælg jobopslaget.

Vælg ansøgningen

Vælg Ansøgninger i jobopslagets detailmenu.

Her vises en oversigt over de kandidater, der har indsendt ansøgning. Af oversigten fremgår bl.a. den gennemsnitlige rating (for afgivne vurderinger fra rekrutteringsteamet) og ’Egen rating’, der er din personlige. Hvis du vælger en arbejdsgang, hvor du konsekvent angiver en rating, efterhånden som du gennemlæser ansøgninger, vil du fra denne side kunne overskue, hvor langt du er nået.

Klik på den ansøgning, du vil se nærmere på.

På ansøgerens side kan du læse ansøgningen i Vedhæftede filer, kommentere og læse andre rekrutteringsmedlemmers kommentarer, se den gennemsnitlige rating og afgive din egen.

2021 INNOMATE