Webinarer

- GRATIS webinarer til nye- og erfarne kunder

Deltag i vores webinarer og få mere ud af INNOMATE HR uanset om du er ny bruger eller har arbejdet med vores system i længere tid.

Vores webinarer vil have forskelligt fokus, som f.eks. præsentation af nye moduler og funktioner, lektioner i opsætning og ibrugtagning af vores moduler, samt workshops, hvor i kan dele viden med os og hinanden.

Nedenstående kalender vil løbende blive opdateret med nye webinarer.

Webinarkalender

Generering af dokumenter - nu med mulighed for rettelser, påmindelser og dashboard

• Dato og tid: 15.04.2021 kl. 13:00 - 13:20
  • Program:

I dette webinar vil vi vise ny funktionalitet i forbindelse med dokumentgenerering.

På baggrund af respons, vi har modtaget fra vores brugere, har vi opdateret dokumentgenerering, så der nu er mulighed for automatisk påmindelse til forfatter og godkender samt mullighed for Overblik i forfatterens Dashboard over fremdriften i de igangværende dokumentgenereringer.

I visningen af de nye funktioner vil den basale funktionalitet i dokumentgenerering samtidigt blive gennemgået.

Hvis der er interesse for det, vil vi også kort runde nye muligheder i Lønstyring.

Materiale fra afholdte webinarer

Vi har samlet alt materiale fra vores tidligere afholdte webinarer på en liste, som du finder her.

Tilmelding

Tilmelding til INNOMATE HR´s webinarer sker via bookwhen.

Efter tilmelding vil du modtage en bekræftigelse via din email.

Inden webinarets start modtager du et link til vores online "mødelokale", der oprettes af Microsoft Teams
(som vi i øvrigt også anvender i forbindelse med vores support.)

Det er ikke nødvendigt at downloade noget forinden, du kan dog forvente en bedre oplevelse, hvis du downloader Microsoft Teams dekstop software inden webinarets start.

Spørgeskema - Hvilken type webinarer vil I gerne se flere af?

2021 INNOMATE