First slide image

Vi introducerer nu adgang til alle data i INNOMATE HR gennem et såkaldt API (Application Programming Interface). Det er en måde hvorpå IT-systemer kan udveksle data med andre IT-systemer.

I første omgang vil det være muligt at trække data ud af INNOMATE HR gennem dette API. Således kan I lave integrationer, hvor andre systemer henter jeres data fra INNOMATE HR og bruger dem til f.eks. rapportering eller opdatering af stamdata.

På et senere tidspunkt bliver det også muligt at opdatere data i INNOMATE HR via dette API.

Opret API-nøgle

Adgang til API’et sker ved hjælp af en API nøgle. En person med administratoradgang kan finde og oprette API nøgler her:

På siden er der også et link til den tekniske dokumentation.

OData protokol

Vi har valgt at bruge OData protokollen til vores API. Det er en protokol, der giver mulighed for bl.a. detaljeret filtrering af data, så man nemmere kan få lige præcis de data, man leder efter. Det er dog også en protokol med mange muligheder, og vi vil ikke komme til at understøtte dem alle.

API'et er på nuværende tidspunkt i Beta-test, hvilket vil sige, at der kan komme ændringer af output, hvor vi evt. ikke har overholdt OData protokollen. Så hvis I mangler en OData feature i vores API, eller finder en fejl, vil vi meget gerne høre om det på support@innomate.com.

2018 Innomate