First slide image

Det er muligt at redigere det viste sprog i menuer og kolonneoverskrifter på lister. Hermed kan man tilpasse det/de anvendte sprog til begreber og betegnelser, der anvendes i egen virksomhed.

Hovedmenuen redigeres ved at vælge Redigér hovedmenu fra din personlige menu, øverst til højre.


Redigering af detailmenuer sker fra Indstillinger på de respektive detailmenuer.


Hvad enten det er hoved- eller detailmenuer, der redigeres, sker det på samme måde.


Fra det menupunkt/liste, der ønskes redigeret klikkes på Vis.


Vælg først Redigér ved Menupunktet. Ud for tekstfelterne klik på globus-ikonet.


Du får nu mulighed for at redigere oversættelsen. Klik OK og når du er færdig menupunktet, klik Gem.


Gå videre til Tabelopsætning, hvor det er muligt at redigere kolonneoverskrifter. Bemærk alle standard-betegnelserne er i forvejen oversat. Det er kun, hvis du ønsker at anvende en anden betegnelse end den systemvalgte, at du behøver at angive en oversættelse.

Lad os tage et eksempel. Vi ønsker ikke at bruge systemets betegnelse ’Udviklingsaktivitet’. Markér den ønskede kolonne og klik på tekst. Skriv de ønskede betegnelsen og klik OK. Når du er færdig med tabellen, klik på den grønne Gem-knap inden du forlader siden.

Det viste eksempel illustrere også, hvordan det er muligt at ændre betegnelse på standardsproget, så det bliver i overensstemmelse med de begreber, der i forvejen anvendes i virksomheden. Vær dog opmærksom på, at standardbetegnelse fortsat optræder andre steder i systemet, ligesom vi i vores support benytter disse betegnelser.

2021 INNOMATE