First slide image

Alle datoer, der er registreret i INNOMATE HR kan bruges til at tricke varslinger.

Faciliteten anvendes rigtig meget, f.eks. ved udløb af frist for prøvetidssamtaler, frist for generhvervelse af certificering, frist for returnering af lånt udstyr etc.

Der benyttes skræddersyede, automatiske workflows, der f.eks. én gang om ugen løber alle registreringer igennem og sender en varsling til dem, man nu ønsker skal varsles.

Mærkedage

Hos EUC syd har de i flere år haft et workflow kørende, der én gang om ugen tjekker fødselsdato, ansættelsesdato og jubilæumsdato på alle medarbejdere.

Det er felterne i personlige oplysninger og medarbejderdata, der anvendes.


Ansættelsesdatoen vil typisk være tilstrækkelig som styring af beregningen af jubilæer, men en del steder anvendes både en jubilæumsdato for ansættelsen i den aktuelle virksomhed og for ansættelsen i koncernen. Det gælder f.eks. inden for Staten, hvor såvel den første ansættelse og ansættelsen i den aktuelle virksomhed/institution tæller.

Varslingsworkflowet vil kunne sende en mail pr. begivenhed til leder og/eller HR med besked om jubilæum eller rund fødselsdag.

Umiddelbart er workflowet sat op til at sende således:

Jubilæer (Ansættelsesdato og jubilæumsdato): 20, 25, 30, 40 og 50 år

Fødselsdage: 40, 50, 60 og 70 år

Kontakt os på projekt@innomate.com, hvis I ønsker at få workflowet implementeret hos Jer. Vi forventer at skulle bruge 2-4 timer, afhængig af omfanget af justeringer.

2021 INNOMATE