First slide image

Gennem en handling kan et workflow sende e-mails og generere dokumenter i pdf-format. Skabelonerne, der ligger til grund herfor kan opbygges og vedligeholdes gennem Redigér handlinger. Læs mere herom i Redigering af handlinger

Her vælges den HTML-skabelon der skal redigeres, ved at markere skabelonen 'Indhold: Email til medarbejder' og klikke på Egenskaber.

Vi har allerede udarbejdet et udkast til en skabelon, som man kan tage udgangspunkt i og rette til, som man ønsker. Start med at sætte flueben i boksen ved 'Tilpas værdi' for at få mulighed for at redigere (se skærmbilledet herunder).

Den tomme HTML-skabelon bliver vist, og inden man begynder at redigere, kan man vælge at gøre arbejdsområdet større enten ved at klikke på knappen øverst til venstre i værktøjslinjen. Her udvides arbejdsområdet til hele browservinduet.

Eller man kan vælge blot at trække i nederste højre hjørne, til man får et passende arbejdsområde.


Vi har allerede indsat en række flettefelter (markeret med gul), som vi tænker kan være relevante at bruge. Du kan redigere teksten helt som du vil - også slette eller tilføje flettefelter, alt efter hvad I har brug for.

Man indsætter et flettefelt ved at klikke på ikonet med firkantede parenteser omkring et gult felt:

Fra dialogboksen foldes fx. 'Medarbejder' ud og man kan markere de felter, som man ønsker at indsætte i mailen. Og klikker herefter på OK.

Når man er færdig klikkes på Gem for at gemme ændringerne.

Andre muligheder for indsættelse af tekst

Ud over at redigere direkte i HTML-skabelonen, er det også muligt at indsætte såvel formateret som uformateret tekst. I værktøjslinjen vises de to muligheder for at indsætte tekst.


Kopiér teksten fra f.eks. Word og vælg derefter om du vil indsætte teksten med eller uden formateringen.

Relaterede artikler

2021 INNOMATE