First slide image

Alle uddannelsesinstitutioner, der anvender INNOMATE HR (Medarbejderplan), inviteres til Erfamøde:

Onsdag den 6. nov. 2019 kl. 9:30 til kl. 15, Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S,
(kaffe fra 9:00 ).

Der vil denne gang være 2 seancer med fastlagte temaer til erfaringsudveksling. I kan vælge mellem 3 temaer. Hvert af de 3 temaer kører 2 gange, så I må fravælge mindst ét tema. Det er muligt at deltage i samme tema begge gange.

Vi har taget tråden op med ønsket om at høre mere om hinandens erfaringer. Derfor lægger vi op til, at I deler jeres erfaringer og fortæller om, hvordan I hver især arbejder med temaet/opgaven, - hvis I altså ikke er helt ny på området. Temaerne er:

  • Dokumenthåndtering
  • Kompetencevurdering
  • Onboarding

Se mere om temaerne her. I vælger ikke tema på forhånd. Det gør I på dagen.

Dagen vil naturligvis også indeholde en status fra INNOMATE – denne gang bl.a. om de nye moduler, der løbende lægges på jeres system. Se program.

Tilmelding og betaling

Tilmelding til dagen skal ske samlet for skolen til Anne Margrethe Madsen, amm@innomate.com senest onsdag den 23. oktober. Tilmelding skal indeholde navn og mailadresse på hver deltager. Tilmeldingen er bindende fra fristens udløb.

Deltagerbetaling for forplejning indbetales til Kold College: kr. 225,- pr. person.

Gå ind på Kold College´s webshop. Under 'Butik' vælger I 'Fælles'. Her finder i Erfamødet (under klasse skives hvilken skole I kommer fra) og kan godkende købet og betale: www.koldwebshop.dk

De af Jer, der betalte for det aflyste erfamøde 7. maj 2019, skal kun betale for eventuelle yderligere deltagere denne gang.

Tilmeldingsbetingelser

Vi registrerer personoplysninger til brug for planlægning og administration af Erfamødet samt til udarbejdelse af en deltagerliste til erfaringsudveksling. Deltagerlisten udleveres på selve Erfamødet. Med registreringen tager vi udgangspunkt i interesseafvejningsreglen (GDPR).

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsenINNOMATE i samarbejde med Karen Petersen fra Syddansk Erhvervsskole og Lone Iversen fra Kold College.

2018 Innomate