First slide image

Adgang til ansøgninger

Hvis du er registreret i INNOMATE HR med en ansættelse og som medlem af et rekrutteringsteam, får du automatisk de rettigheder, der er nødvendige for at udføre dine opgaver i systemet.

Herved får du løbende mulighed for at følge de ansøgninger, der modtages elektronisk i systemet. Du kan læse de vedhæftede filer, kommentere ansøgningerne (over for de andre medlemmer af rekrutteringsteamet) samt angive en rating.

Du vil indledningsvis modtage en mail med oplysninger om, hvor og hvordan du får adgang til jobopslaget og ansøgningerne.

Aktuelle jobopslag

Selv om du modtager en mail med link til det eller de jobopslag, du skal forholde dig til, viser vi her, hvordan du selv finder dem, når du er logget på systemet.

Fold hovedmenuen ud øverst til højre og klik ved punktet Rekrut – Jobopslag, aktuelle eller måske Rekrut – Jobopslag, uopfordrede m.m.


Herved vises det eller de jobopslag, som du skal have adgang til.


Klik på Vis-ikonet til venstre.

Vælg Ansøgninger i jobopslagets detailmenu.


Her vises en oversigt over de kandidater, der har indsendt ansøgning. Af oversigten fremgår bl.a. den gennemsnitlige rating (for afgivne vurderinger fra rekrutteringsteamet) og ’Egen rating’, der er din personlige. Hvis du vælger en arbejdsgang, hvor du konsekvent angiver en rating, efterhånden som du gennemlæser ansøgninger, vil du fra denne side kunne overskue, hvor langt du er nået.

Du kan klikke på en kolonneoverskrift for at sortere kolonnen.


Hvis ansøgerne har skullet besvare spørgsmål i forbindelse med ansøgningen, vil du umiddelbart kunne se deres besvarelser i listen over ansøgere. Ved hjælp af de tomme felter under kolonneoverskrifterne er det muligt at filtrere informationerne.

Klik på Vis ved den ansøger, du vil se nærmere på.


På ansøgerens side kan du læse ansøgningen i Vedhæftede filer, kommentere og læse andre rekrutteringsmedlemmers kommentarer, se den gennemsnitlige rating og afgive din egen.

Til højre i billedet herover kan du se, at din egen rating er 3, og den gennemsnitlige rating er 2,33 efter 3 afgivne ratings.

2017 Innomate