First slide image

Brugergrænsefladen (interfacet) på INNOMATE HR er sprogversioneret. Aktuelt supporterer vi dansk, svensk og engelsk og det er muligt at tilføje flere sprog.

Til systemet vælges ét standardsprog, som også anvendes til indholdet. Men den enkelte bruger kan selv vælge sprog og tidszone til sin egen brugergrænseflade.

De brugervalgte sprog kan samtidig være bestemmende for hvad workflowprogrammer sender af beskeder og skemaer. F.eks. kan det samme workflow til MUS sende indkaldelse og skema på dansk til dansksprogede og indkaldelse og skema på engelsk til engelsksprogede.

Brugervalg

Brugeren vælger selv ønsket sprog og tidszone.


Det sker ved at klikke på Regionale indstillinger fra den Personlige menu i øverste højre hjørne. Hermed bliver en vindue synligt, hvorfra der vælges sprog og tidszone.


Opsætning

Grundopsætning af sprogversioneringen sker i version 2 under Opsætning > Konfigurering > Systemindstillinger: Klik på Regionale indstillinger og vælg standardsprog og tidszone.

I version 2 under Opsætning > Konfigurering > Standard brugerindstillinger. Klik på Regionale indstillinger og vælg hvad der standard (default) skal være bruger indstillingen. Her kan der vælges mellem de tilgængelige sprog og ’browservalgt’. Browservalgt betyder at brugerfladen styres af browserens sprogvalg. Dvs. anvendes en engelsk-versioneret browser, vil brugerfladen på INNOMATE HR også være engelsk-sproget. Endvidere kan vælges standardindstillingen på tidszone.

Relaterede artikler:

2017 Innomate