Support

Har du brug for at kontakte os, så send en mail til: support@innomate.com.

Artikler under den valgte kategori

INNOMATE HR har en integration fra Rekruttering til Jobnet. Der er imidlertid en del opsætning pr. kunde, primært omkring adresser.
Når en ansøgning afleveres på virksomhedens jobportal, kan der kvitteres med emails.
Rettigheder defineres pr. brugergruppe og tildeles for det meste dynamisk, ud fra de relationer medarbejderen har registreret. I rekruttering har vi implementeret nogle rettighedsregler, som ud fra vores erfaring vil kunne matche de fleste kunders behov.
Jobopslag er det centrale element i INNOMATE HR Rekruttering, og en række underliggende lister anvendes til at skabe overblik over arbejdet med jobopslag. Her gennemgår vi elementerne ud fra listerne i hovedmenuen.
Formularskabeloner kan anvendes i forskellige sammenhænge. I denne guide er anvendelsen illustreret i forbindelse med jobopslag, hvor man ønsker mulighed for screening af ansøgninger
Systemet er som standard udstyret med en række workflows til administration og behandling af ansøgninger. Denne guide er en introduktion hertil.
Denne guide er en introduktion til, hvordan man manuelt danner og udgiver et jobopslag samt opretter og varsler et rekrutteringsteam
Denne guide er en introduktion til opgaverne for medlemmer af et rekrutteringsteam.

2017 Innomate